24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

ΠΟΕΔΗΝ: Πανελλαδική Στάση Εργασίας την Πέμπτη 26 Αυγούστου

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Σε πανελλαδική στάση εργασίας προχωράει η ΠΟΕΔΗΝ αντιδρώντας στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για τους Υγειονομικούς.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021 και το χρονικό διάστημα 10πμ έως 15μμ, εκτός από τη στάση εργασίας θα εξελιχθούν στις 11πμ και συγκεντρώσεις.

Στην Αττική έξω από το Υπουργείο Υγείας, στη Θεσσαλονίκη έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης και στην περιφέρεια στις κατά τόπους ΥΠΕ και στις πύλες των Νοσοκομείων.

Κεντρικό σύνθημα της ΠΟΕΔΗΝ είναι «Λέμε με δυνατή φωνή, ναι στον εμβολιασμό, όχι στην υποχρεωτικότητα. Η ΠΟΕΔΗΝ ζητάει την άρση του σχετικού νόμου για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, εκτιμώντας ότι «θα διαλύσει τη δημόσια υγεία – πρόνοια – ΕΚΑΒ».

Παράλληλα, καταθέτει αίτημα αναστολής και ακύρωσης κατά του νόμου της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Η ΑΔΕΔΥ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι: «αφού έλαβε υπόψη της την από 23/08/2021 ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, στηρίζει τις κινητοποιήσεις που οργανώνει την Πέμπτη 26 Αυγούστου σε όλη την Ελλάδα, με αιτήματα: Λέμε με δυνατή φωνή « ΝΑΙ» στον εμβολιασμό, «ΟΧΙ» στην υποχρεωτικότητα – Να πάρουν πίσω το νόμο της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού που θα διαλύσει την δημόσια Υγεία – Πρόνοια – ΕΚΑΒ».

www.ertnews.gr



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Το μεγάλο πανηγύρι του Κεντάκι

Next Article

Κορονοϊός: Οι εργοδότες και τα συνδικάτα στη Γερμανία καλούν τους πολίτες να εμβολιαστούν

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: