24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Πογιέτ: «Η απόδοση των παικτών ήταν καλή»

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

 

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας έμεινε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι παίκτες του στάθηκαν αξιοπρεπώς κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο. 

Ο Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε μετά την ήττα της Ελλάδας απέναντι στην Ουγγαρία, υπογράμμισε τα καλά διαστήματα που είχαν οι παίκτες του, ενώ έκανε και το σχόλιο του για το Μουντιάλ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη Συνέντευξη Τύπου

«Ελπίζω οι φίλαθλοι να είναι χαρούμενοι, όχι λόγω της ήττας, αλλά από τον τρόπο που παίξαμε. Η απόδοση των παικτών ήταν καλή απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Έμαθα πολλά, κυρίως όταν είδα τα 2-3 διαδοχικά λάθη που έγιναν και μας κόστισαν το παιχνίδι. Πονάει πολύ ο τρόπος που ήρθε η ήττα».

Για το αν θα ήταν δίκαιη η ισοπαλία: «Με βάση το παιχνίδι και τρόπο που θέλαμε να το ελέγξουμε θα έλεγα πως ναι. Από την άλλη, δεν δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες και βάλαμε γκολ με πέναλτι. Υπήρχαν σημεία που η Ουγγαρία ήταν καλύτερη. Σε γενικές γραμμές οι παίκτες μου στάθηκαν αξιοπρεπώς».

Για το ποια ομάδα θεωρεί ότι θα κατακτήσει το Μουντιάλ: «Η καρδιά μου λέει η Ουρουγουάη, αλλά το μυαλό μου λέει ανάμεσα σε Αργεντινή, Βραζιλία, Γαλλία και θα σταματήσω εκεί».//



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Μουντιάλ 2022: Το πρόγραμμα της Δευτέρας (21/11)

Next Article

Παρελθόν από την Επισκοπή ο Παπαβασιλείου

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: