24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Πολυτέλεια σε παρθένο, ιδιωτικό νησί στην Ινδονησία

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Το Bawah Reserve βρίσκεται στο αρχιπέλαγος Anambas της Ινδονησίας. Είναι ένα παρθένο ιδιωτικό νησί, οικολογικό θέρετρο που απλώνεται σε έξι παρθένα νησιά στην Ινδονησία. Αφού ερωτεύτηκαν το άγριο, παρθένο σημείο, οι Βρετανοί ιδιοκτήτες του Bawah χρειάστηκαν πέντε χρόνια μέχρι να ολοκληρώσουν την οικοδόμηση αυτού του βιώσιμου πολυτελούς ξενοδοχείου, που σχεδίασε ο Sim Boon Yang από τη Σιγκαπούρη.

Το Bawah προσφέρει 300 εκτάρια δάσους, τρεις λιμνοθάλασσες και 13 κατάλευκες παραλίες. Έχει την ίδια αίσθηση με το Μπαλί, αλλά η χαρά εδώ είναι ότι δεν χρειάζεται να μοιράζεστε την άμμο με τα πλήθη.

Υπάρχουν 35 βίλες (μπανγκαλόους πάνω από το νερό, παραθαλάσσιες βίλες και σουίτες κήπου), όλες κατασκευασμένες από ανακυκλωμένο ξύλο, με όμορφους νιπτήρες από ανακυκλωμένο χαλκό και ντους στα μπάνια. Τα 11 εντυπωσιακά και ρομαντικά μπανγκαλόους πάνω από το νερό έχουν σκαλοπάτια που οδηγούν απευθείας στον ωκεανό. Προσφέρουν απόλυτη ιδιωτικότητα και αδιάκοπη θέα από το μπαλκόνι σας στον ορίζοντα και τον ειδυλλιακό ωκεανό γύρω σας.

Απολαύστε τους χαλαρούς ρυθμούς της νησιωτικής ζωής εδώ, καθώς και τις πολλές δραστηριότητες και τα θαλάσσια σπορ που προσφέρονται. Ξεκινήστε το πρωί σας με μαθήματα πιλάτες και γιόγκα, προτού ξεκινήσετε με καγιάκ, κουπιά και εκδρομές με σκάφος για να εξερευνήσετε τα κοντινά νησιά.

Χαλαρώστε ή αφεθείτε σε ένα ρομαντικό πικνίκ σε οποιαδήποτε από τις 13 απομονωμένες παραλίες του θέρετρου ή εξερευνήστε ανέγγιχτες ενδοχώρα μέσα από μεγάλα μονοπάτια για πεζοπορία, παρακολούθηση πουλιών. Απολαύστε μια ρομαντική κρουαζιέρα στο ηλιοβασίλεμα για δύο ή παρακολουθείστε τα αστέρια στον βραδινό ουρανό.

Μια αγαπημένη ώρα είναι το ξημέρωμα, όταν η εκπληκτική ροζ ανατολή του ηλίου χτυπά τις άκρες των κοραλλιών ακριβώς κάτω από την άκρη του νερού. Τα πρωινά είναι επίσης η καλύτερη ευκαιρία για να δείτε τις χελώνες του Bawah, αλλά και άλλα πανέμορφα πλάσματα της θάλασσας.

Η κράτηση περιλαμβάνει επίσης απεριόριστες θεραπείες spa, και ποικίλες δραστηριότητες.

Οι επισκέπτες απολαμβάνουν την άφιξη μέσω ενός ταξιδιού 80 λεπτών με το αμφίβιο υδροπλάνο με απαράμιλλη θέα στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας από τη Σιγκαπούρη. Το θέρετρο θα κανονίσει την παραλαβή από το ξενοδοχείο στη Σιγκαπούρη και τη μεταφορά VIP με υδροπλάνο.

Γιορτάστε την άφιξή σας με κράτηση στο εστιατόριο Lookout δίπλα στο τροπικό δάσος και απολαύστε τη φρέσκια και ενδιαφέρουσα κουζίνα του νησιού.

Σουίτες από 1.530€.

www.bawahisland.com

www.theluxevoyager.com

The post Πολυτέλεια σε παρθένο, ιδιωτικό νησί στην Ινδονησία appeared first on InStyle.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 07/03

Next Article

H Melinda French Gates αποκαλύπτει τον λόγο που χώρισε με τον Bill Gates

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: