24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Πόσο ευεργετικό είναι το μασάζ προσώπου για την επιδερμίδα;

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Κάτι παραπάνω απ’ αυτό, είναι η απάντηση. Το μασάζ προσώπου αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο πρόσωπο και βοηθάει σημαντικά στην μείωση ρυτίδων, ενώ προσφέρει άμεση λάμψη στην άτονη και θαμπή επιδερμίδα. Και το σημαντικότερο; Ενα σωστό μασάζ προσώπου ανακουφίζει στο δευτερόλεπτο από το στρες και εξυπηρετεί σημαντικά την καλύτερη απορρόφηση των όποιων προϊόντων περιποίησης.

Το μασάζ στο πρόσωπο τονώνει τη μικροκυκλοφορία και βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα μειώνει το πρήξιμο και τις ρυτίδες.

Δοκιμάστε να κάνετε ανοδικές ανοδικές κινήσεις από τον λαιμό προς το σαγόνι, κάθε πρωι που ξυπνάτε και δείτε άμεσα διαφορά στην τόνωση της επιδερμίδας σας.

Aν είστε ήδη εξασκημένη στο μασάζ μπορείτε να πάτε ένα βήμα παρακάτω και να δημιουργήσετε ένα ασκησιολόγιο με εύκολες κινήσεις face yoga. Μπορείτε να βρείτε κάποιο σχετικά video στο youtube.

Η face yoga είναι μια απόλυτα ολιστική μέθοδος αντιγήρανσης και περιλαµβάνει ένα ολοκληρωµένο συνδυασµό ασκήσεων  massage, πιέσεων και χαλάρωσης, προκειμένου να αποκτήσετε πιο αναζωογονημένο και λαμπερό πρόσωπο.

The post Πόσο ευεργετικό είναι το μασάζ προσώπου για την επιδερμίδα; appeared first on Instyle GR.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

«Love Memoir»: Το νέο άρωμα της Iman είναι αφιερωμένο στον David Bowie

Next Article

Celebrities που είναι αρνητές των εμβολίων κι έχουν διχάσει το κοινό

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: