24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Πότε σας είναι απαραίτητη μια ενυδατική κρέμα προσώπου με SPF;

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η ενυδατική κρέμα με SPF είναι για εσάς που παραμελείτε το αντηλιακό σε καθημερινή βάση.  Και δείτε αυτό το άρθρο ως ένα καλό σκούντημα στο ότι η αντηλιακή προστασία είναι must-have πάντα και με κάθε τρόπο.

Οι ειδικοί διαδίδουν συχνά την αξία μιας ενυδατικής κρέμας με SPF, καθώς συγκεντρώνει δύο βήματα μιας τέλειας ρουτίνας σε μόλις ένα!

Μη βιαστείτε να σκεφτείτε ότι οι ακτίνες UVB εξασθενούν με τα πρώτα κρύα, γιατί υπάρχουν και οι ακτίνες UVA, που είναι στα αλήθεια πιο επιβλαβείς και οι κυρίως υπεύθυνες για την πρόωρη και άνευ όρων γήρανση της επιδερμίδας, κάνοντας ζημιά χωρίς καμία διάκριση σε ηλικία. Οπότε, χρησιμοποιήστε αν όχι αντηλιακό 365 μέρες το χρόνο(!), φουλ ενυδατικά προϊόντα που περιέχουν την απαραίτητη αντηλιακή προστασία. Στο μεταξύ, να ξέρετε ότι οι ακτίνες UVA πρωταγωνιστούν ακόμη και με τη συννεφιά, τη βροχή ή το χιόνι, ενώ διαπερνούν και τα τζάμια των αυτοκινήτων.

Συγκέντρωσα παρακάτω μερικές ωραίες ενυδατικές κρέμες με αντηλιακό δείκτη προστασία για να έχετε να επιλέγετε.

Αν θέλετε αποτελέσματα lifting και σύσφιγξης σας προτείνω τη Vital Perfection Uplifting And Firming Day Cream με SPF30 της Shiseido, που είναι εμπνευσμένη από την τελευταία ολιστική έρευνα της Ιαπωνικής εταιρείας γύρω από την επιστήμη της επιδερμίδας και τη νευροεπιστήμη, κι αποτελεί μια επαναστατική λύση, που αναζωογονεί την επιδερμίδα και αφυπνίζει τη δυναμική της.

Aν δεν έχετε ιδιαίτερα θέματα με την επιδερμίδα σας και θέλετε απλώς μια καθημερινή κρέμα ημέρας, με μια σούπερ τονωτική υφή προτείνω με το χέρι στην καρδιά την Ultra Facial Moisturizer με SPF 30 της Kiehl’s.

Αν έχετε λιπαρή ή ακνεϊκή επιδερμίδα η κρέμα ημέρας με υψηλή αντηλιακή προστασία City Shade με SPF30 και SPF50 της Seventeen είναι ιδανική. Θα τη βρείτε με ή χωρίς χρώμα και έχει φανταστική αίσθηση.

 

The post Πότε σας είναι απαραίτητη μια ενυδατική κρέμα προσώπου με SPF; appeared first on Instyle GR.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Big Brother: Έγινε η μεγάλη ανατροπή! Επτά υποψήφιοι για πρώτη φορά

Next Article

O Γιώργος Λιβάνης αρνήθηκε να βρεθεί στον ίδιο χώρο με τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: