24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Πριγκίπισσα Leonor-Πριγκίπισσα Sofia: Η έκπληξη στον βασιλιά Felipe που έφερε δάκρυα

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Μια στιγμή για την οποία δεν ήταν προετοιμασμένος βίωσε ο βασιλιάς Felipe της Ισπανίας κατά το επίσημο δείπνο για την επέτειο των 10 ετών μοναρχίας του.

Ο βασιλιάς της Ισπανίας δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση και την περηφάνια του όταν οι δύο κόρες του, πριγκίπισσα διάδοχος Leonor και η πριγκίπισσα Sofia του έκαναν μια μικρή έκπληξη τιμώντας τη σημαντική για τον πατέρα τους -και τις ίδιες- επέτειο.

Την ώρα που ο βασιλιάς ετοιμαζόταν να κάνει μια πρόποση, οι κόρες του πλησίασαν κρυφά πίσω από τη μητέρα τους Letizia για να πάρουν το μικρόφωνο. Λίγο νευρική, η πριγκίπισσα Leonor ξεκίνησε με λίγα εισαγωγικά λόγια, πριν δώσει τον λόγο στη μικρότερη αδελφή της, Sofia, η οποία διάβασε λίγα λόγια, υπενθυμίζοντας ότι κατά τη διάρκεια των δέκα ετών της βασιλείας τους, είχαν μάθει από τους γονείς τους τι σημαίνει “η δέσμευση που έχουμε οι τέσσερις μας προς όλους τους Ισπανούς”.

“Μαμά, μπαμπά, μεγαλειότητες, συγγνώμη που μπήκαμε κρυφά, αλλά κι εμείς έχουμε κάτι να πούμε σήμερα. Σας ευχαριστούμε που είστε κοντά μας για να θυμηθούμε μαζί ότι σε αυτά τα 10 χρόνια οι γονείς μας μας έμαθαν τι σημαίνει η δέσμευση που έχουμε οι τέσσερίς μας προς όλους τους Ισπανούς”.

Τώρα θα ήθελα να κάνουμε μαζί μια πρόποση στη μητέρα και τον πατέρα μας, στους βασιλιάδες μας. Γιατί από τότε που γεννηθήκαμε, διδαχθήκαμε την αξία αυτού του θεσμού, του Στέμματος, τη χρησιμότητά του στην κοινωνία μας και τον σκοπό του να υπηρετεί όλους”, είπε η Leonor και η Sofia πρόσθεσε: “Μαμά, μπαμπά, σας ευχαριστώ”. Στη συνέχεια, όλα τα βλέμματα στράφηκαν στον βασιλιά, ο οποίος έστειλε ένα φιλί προς την κατεύθυνση των θυγατέρων του, με τα μάτια του να λάμπουν από υπερηφάνεια και συγκίνηση. Αφού όλοι σήκωσαν τα ποτήρια τους, οι κόρες του ήρθαν κοντά και φίλησαν τον πατέρα τους.

Μια άλλη κορυφαία στιγμή της ημέρας ήταν όταν ο Φελίπε ΣΤ’ απένειμε διάφορα παράσημα στην Αίθουσα των Στύλων του Βασιλικού Παλατιού, για την “αναγνώριση της πολιτικής αξίας” σε διάφορους ανθρώπους που εργάζονται για πρωτοβουλίες που είχαν θετικό και εξαιρετικό αντίκτυπο στην κοινωνία. Με την ευκαιρία αυτή, ο 56χρονος μονάρχης πήρε τον λόγο και έκανε ανασκόπηση των 10 ετών της βασιλείας του.

Στην ομιλία του, επιβεβαίωσε τη δέσμευσή του με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα, χωρίς να ξεχάσει να πει λίγα λόγια για τη σύζυγό του Letizia. “Καθ’ όλη αυτή την περίοδο, επωφελήθηκα από τη μεγάλη υποστήριξη της βασίλισσας, με θέληση, αφοσίωση και ευαισθησία, η θεσμική της δραστηριότητα συνέβαλε τα μέγιστα στο να δοθεί προβολή και προσοχή στις ανάγκες των ανθρώπων, ιδίως των πιο ευάλωτων” επεσήμανε στέλνοντας σαφές μήνυμα προς όσους “γεννούν” σκάνδαλα.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στις δύο κόρες του και εξήρε θερμά την αφοσίωσή τους. “Ομοίως, εμείς, η βασίλισσα και εγώ, επωφελούμαστε από την αυξανόμενη υποστήριξη των θυγατέρων μας και θέλουμε αυτή η επέτειος να είναι ξεχωριστή και γι’ αυτές. Μαζί με τους νέους της γενιάς τους, έχουν αρχίσει να βιώνουν και να κατανοούν -με την απαραίτητη κριτική σκέψη και την επιθυμία για μάθηση- την πραγματικότητα της συλλογικής μας ζωής και την πολύπλοκη δυναμική του κόσμου”. Λόγια που άγγιξαν τις γυναίκες στη ζωή του.

The post Πριγκίπισσα Leonor-Πριγκίπισσα Sofia: Η έκπληξη στον βασιλιά Felipe που έφερε δάκρυα appeared first on InStyle.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ενισχυμένες αποδόσεις* καθημερινά από το Πάμε Στοίχημα στους αγώνες του Ευρωπαϊκού

Next Article

Blake Lively: Η stylish εμφάνιση με φλοράλ τζιν παντελόνι που κοστίζει περίπου 19.000 ευρώ!

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: