24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Προκαλεί ξανά η Τουρκία: «Αν θέλαμε ένταση θα κάναμε υπερπτήσεις στην Αττική», λέει το «δεξί χέρι» του Ερντογάν

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Προκαλεί ξανά η Τουρκία: «Αν θέλαμε ένταση θα κάναμε υπερπτήσεις στην Αττική», λέει το «δεξί χέρι» του Ερντογάν

Προκαλεί το «δεξί χέρι» του Ερντογάν λέγοντας σε Έλληνα δημοσιογράφο ότι: «Αν θέλαμε ένταση θα κάναμε υπερπτήσεις στην Αττική!»

Προκλητική όσο… ποτέ εμφανίζεται η Άγκυρα έναντι της Ελλάδας. Σε δηλώσεις που έκανε ο διευθυντής Επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας Φαχρετίν Αλτούν, στον σκαι και στον δημοσιογράφο Μανώλη Κωστίδη, ο Αλτούν όχι μόνο κατηγόρησε την Ελλάδα για υπερπτήσεις στην Τουρκία, αλλά δήλωσε μάλιστα ότι «αν θέλαμε ένταση θα μπορούσαμε να κάνουμε υπερπτήσεις και πάνω από τη χερσόνησο της Αττικής».

«Η διακοπή επικοινωνίας Μητσοτάκη – Ερντογάν θα συνεχιστεί» διαμηνύει επίσης ο Αλτούν, ο οποίος αποτελεί έναν από τους υψηλόβαθμους αξιωματούχους της κλειστή κάστας που περιβάλλει τον Ταγίπ Ερντογάν και έχει άμεση επικοινωνία μαζί του.

Όπως φάνηκε από την συζήτηση, η Τουρκία ενοχλείται επειδή η Ελλάδα προσπαθεί να εμπλέξει τρίτες χώρες στα ελληνοτουρκικά θέματα, «ενώ χρειάζεται απευθείας διάλογος».

Σε ό,τι αφορά την πώληση αμερικανικών F-16 ο Αλτούν εκφράζει αισιοδοξία και λέει πώς «Θα εγκριθεί η πώλησή τους κάποια στιγμή» υποστηρίζει, παρά το μπλόκο του Κογκρέσου.

Εμμένοντας στη σκληρή γραμμή της Άγκυρας, ο Τούρκος αξιωματούχος δεν απέκλεισε έρευνες στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, χωρίς να διευκρινίζει πού θα γίνουν έρευνες.

#ΕΡΝΤΟΓΑΝ #ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΙΣ #ΡΕΤΖΕΠ_ΤΑΓΙΠ_ΕΡΝΤΟΓΑΝ #ΤΟΥΡΚΙΑ #ΕΛΛΑΔΑ #ΑΤΤΙΚΗ



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Φωτιά στον Έβρο: Καίει για τέταρτη ημέρα – Εκκενώθηκε το χωριό Δαδιά

Next Article

Φωτιά στην Αργολίδα: Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: