24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Προπονήτρια Τσέλσι: «Οι παίκτριες αντιμετωπίζονται ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας»

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Προπονήτρια Τσέλσι: «Οι παίκτριες αντιμετωπίζονται ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας»

Η τεχνικός της γυναικείας ομάδας της Τσέλσι, τόνισε πως «η έλλειψη απαραίτητων τεχνολογιών για τη διεξαγωγή ενός παιχνιδιού, υποβαθμίζει το κύρος ολόκληρου του προϊόντος».

Οι πρωταθλήτριες Αγγλίας ηττήθηκαν από την Άρσεναλ το περασμένο Σάββατο (04/09) με 3–2, χάρη στο νικητήριο τέρμα της Μπέθανι Μιντ· γεγονός, το οποίο επανέφερε στο προσκήνιο συζητήσεις & αντιδράσεις σχετικά με την απουσία τόσο του συστήματος VAR, όσο και της τεχνολογίας γραμμής τέρματος. Λόγος, η εκτίμηση της επόπτριας για μη υπόδειξη οφσάιντ στην επίμαχη φάση & η κανονική κατοχύρωση του γκολ, ενώ φαινόταν πως η 26άχρονη επιθετικός είναι εκτεθειμένη πριν σκοράρει· «θα ήθελα να επισημάνω ένα αρνητικό χαρακτηριστικό, πως ενώ έχουμε φθάσει σε λαμπρή θέση το πρωτάθλημά μας, όλοι ρωτούν γιατί δεν έχουμε εξελιχθεί σε εκείνον τον τομέα», ανέφερε η Χέις.

«Άκουσα ότι υπήρξαν διάφορες απόψεις πως δεν αποτελεί προτεραιότητα εξαιτίας υψηλού κόστους, αλλά νομίζω ότι κατά αυτόν τον τρόπο δεν προσδίδουμε στη δραστηριότητά μας, την πραγματική της αξία· όλοι έχουμε συνηθίσει τη χρήση τους στις υπόλοιπες διοργανώσεις», συμπλήρωσε η Αγγλίδα «αρχιτέκτονας» του συνόλου των «Μπλε».

Το VAR έκανε την πρώτη εμφάνισή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών του 2019 & στην Πρέμιερ Λιγκ, το ίδιο έτος. Η τεχνολογία γραμμής τέρματος βρίσκεται σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα του κόσμου από τη σεζόν 2013–2014.

sports.ert.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Σουηδία: Χωρίς Έκνταλ κόντρα στην Ελλάδα

Next Article

Βραζιλία-Αργεντινή: «Ακυρώθηκε για πολιτικούς λόγους»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: