T α οφέλη που μπορούν να προκύψουν για τους παραγωγούς οινοποιήσιμου σταφυλιού από τη χρήση νέων τεχνολογιών και μηχανημάτων, που συλλέγουν δεδομένα και βοηθούν στη λήψη αποφάσεων, εξηγεί με άρθρο της στην «ΥΧ», η ερευνήτρια του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Κατερίνα Κασιμάτη. Τα όσα μας αναφέρει αποτελούν σύνοψη πρόσφατης επιστημονικής δημοσίευσης. Όπως μας είπε, «μέσα από […]
The post Οι ψηφιακές τεχνολογίες στην υπηρεσία των Ελλήνων αμπελουργών appeared first on ypaithros.gr.