Η οικογένεια Καραχασάν συνεχίζει για τέταρτη δεκαετία τη μεταποίηση αλλαντικών ποιότητας στην Ξάνθη. Ξεκίνησε από οικοτεχνία, εξελίχθηκε σε βιοτεχνία και πλέον χαρακτηρίζεται βιομηχανία. Ο Τζεμαλή Καραχασάν έμαθε την τέχνη εργαζόμενος σε βιομηχανία κρεάτων, ενώ παράλληλα δούλευε σε καπνοχώραφα και στην πορεία, όταν δημιούργησε δική του οικοτεχνία, εξέλιξε τις συνταγές. Παρέδωσε τη σκυτάλη στα παιδιά του […]
The post Ψηλά ο πήχης από τη μονάδα επεξεργασίας αλλαντικών-κρεάτων Καραχασάν appeared first on ypaithros.gr.