24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Πτώση οχήματος στη θάλασσα του Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας-Νεκρός ανασύρθηκε ο 72χρονος οδηγός

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Νεκρός ανασύρθηκε 72χρονος από τη θαλάσσια περιοχή Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας μετά από πτώση του αυτοκινήτου του σε βάθος έξι μέτρων.

Χθες το πρωί ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λευκάδας για την ύπαρξη Ι.Χ.Ε. οχήματος εντός της θαλάσσιας περιοχής Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, σε βάθος περίπου έξι μέτρων. Στο σημείο έσπευσε περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος και στη συνέχεια ιδιώτης δύτης, ο οποίος εντόπισε, μέσα στο όχημα, και ανέσυρε έναν άνδρα, χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του και αναγνωρίστηκε από οικείους του. Πρόκειται για 72χρονο ημεδαπό.

Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το όχημα πρόκειται να ανελκυστεί με μέριμνα των οικείων του 72χρονου.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λευκάδας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

www.ertnews.gr



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Η Παγώνα, ο Maestro και o Ted του Netflix, η άγρια μάχη Nova – Cοsmote, το γινάτι του πρέσβη και η κατάρρευση των… Rolex

Next Article

Σολτς: Να προετοιμαστούμε για μελλοντικές πανδημίες

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: