24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

“Φευγάτος” από τη Βαρκελώνη ο Ντεπάι

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

 

Η άφιξη αρκετών επιθετικών στη Μπαρτσελόνα έχουν δημιουργήσει την ανάγκη για κάποιες αποχωρήσεις. Ο 28χρονος Ολλανδός γνωρίζει ότι θα περιοριστούν τα λεπτά συμμετοχής του και “ψάχνεται” για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Μέμφις Ντεπάι είδε να καταφθάνει στην Βαρκελώνη ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ο Ραφίνια, ενώ ο Ντεμπελέ ανανέωσε και φυσικά υπάρχουν και οι Ανσού Φατί, Φεράν Τόρες και Ομπαμεγιάνγκ. Ο Ολλανδός εξτρέμ γνωρίζει ότι με την επίθεση των “Μπλαουγκράνα” ενισχυμένη, θα μειωθεί ο χρόνος συμμετοχής του και είναι ανοιχτός να ακούσει προτάσεις, αλλά μόνο από ισχυρούς συλλόγους, που θα πρωταγωνιστούν.

Από την άλλη η Μπαρτσελόνα δεν θέλει να κάνει κάποια βεβιασμένη κίνηση. Δεν “καίγεται” να πουλήσει τον Μέμφις, καθώς θα μπορούσε να αποτελεί μία ποιοτική αλλαγή σε περίπτωση που δεν κερδίσει φανέλα βασικού. Μέχρι στιγμής κάποιοι σύλλογοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 28χρονο, καθώς η Τότεναμ και η Γιουβέντους έχουν συνδεθεί με το όνομα του Ντεπάι στα μεταγραφικά νέα. Υπενθυμίζουμε πως τη σεζόν που μας πέρασε, ο Ολλανδός ήταν πρώτος σκόρερ της “Μπάρτσα” με 13 γκολ μαζί με τον Ομπαμεγιάνγκ.

 

 

Το άρθρο “Φευγάτος” από τη Βαρκελώνη ο Ντεπάι εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Η μάχη της Στεφανίδη: Η ώρα του τελικού και η τηλεοπτική μετάδοση

Next Article

Νίκλας: «Κάναμε το καλύτερο παιχνίδι στο τουρνουά»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: