24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

“Παλεύει” για Μοπέ η Νότιγχαμ

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

 

Οι “ρεντς” είναι η ομάδα που έχει τραβήξει όλα τα… βλέμματα στο μεταγραφικό “παζάρι” της Πρέμιερ Λιγκ το φετινό καλοκαίρι και συνεχίζει να δραστηριοποιείται, καθώς αυτή τη φορά βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μπράιτον για την απόκτηση του 25χρονου Γάλλου επιθετικού.

Η Νότιγχαμ δεν αφήνει το πόδι από το… γκάζι και σύμφωνα με δημοσίευμα της “Telegraph” είναι σε συζητήσεις με τη Μπράιτον για την απόκτηση του Νιλ Μοπέ. Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μετακίνηση θα μιλάμε για μία σπουδαία, καθώς ο Γάλλος φορ θα ανεβάσει επίπεδο την επιθετική γραμμή των “ρεντς”, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν αύριο, Κυριακή (14/8, 16:00), τη Γουέστ Χαμ στο “Σίτι Γκράουντ”, ένα παιχνίδι ιστορικό.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι δύο πλευρές αναμένεται να βρουν τη “χρυσή τομή” σε ένα ποσό που “αγγίζει” τα 18 εκατομμύρια ευρώ. Οι μεταγραφικές φήμες… οργιάζουν, καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν θα χρησιμοποιηθεί στον αγώνα της Μπράιτον απέναντι στη Νιούκαστλ. Τη σεζόν που προηγήθηκε, ο Μοπέ κατέγραψε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις συνολικά, ενώ σημείωσε και εννέα γκολ.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ισπανία (1η αγωνιστική): “Πρώτη” για Λεβαντόφσκι

Next Article

Απόλλων Π.: Ανακοίνωσε τον Μαστρογιαννόπουλο!

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: