24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Ρεάλ: Ισοφάρισαν σπουδαίο επιθετικό ρεκόρ της σεζόν 1987-88 οι μερένγκες

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ο Κάρλο Αντσελότι επέστρεψε στην Ρεάλ λίγα χρόνια μετά την αποχώρησή του για να διαδεχτεί τον Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο και μέχρι στιγμής τα πηγαίνει εξαιρετικά αν κρίνει κανείς από τα αποτελέσματα αλλά και την επιθετική συγκομιδή των μερένγκες.

Στο Champions League έκαναν ποδαρικό με το δεξί αλώνοντας το Μεάτσα (1-0 την Ίντερ) ενώ στο ισπανικό πρωτάθλημα είναι στην πρώτη θέση και στο +2 από την Ατλέτικο, έχοντας να επιδείξουν 5 νίκες και 1 ισοπαλία αλλά και εντυπωσιακά σκορ στα περισσότερα παιχνίδια τους.

Την 1η αγωνιστική η ομάδα της Μαδρίτης πέρασε νικηφόρα από τη Χώρα των Βάσκων σκορπίζοντας με 4-1 την Αλαβές, την δεύτερη αγωνιστική δεν νίκησε μεν την Λεβάντε αλλά πέτυχε τρία γκολ εκτός έδρας (3-3 το τελικό σκορ), την 4η αγωνιστική διέλυσε με 5-2 την Θέλτα στο πρώτο της παιχνίδι στο Μπερναμπέου μετά από 1,5 χρόνο (ολοκληρώθηκαν τα έργα ανακαίνισής του) ενώ το βράδυ της Τετάρτης σταμάτησε το κοντέρ στα έξι γκολ με… θύμα την Μαγιόρκα (6-1).

Όλα αυτά έχουν φέρει την Ρεάλ να μετράει 21 γκολ στο ενεργητικό της στις πρώτες έξι αγωνιστικές της La Liga, αριθμό που είχε να πετύχει ομάδα στην κορυφαία κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος από την Μπαρτσελόνα της σεζόν 2013-14.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό ωστόσο είναι πως η Ρεάλ μπορεί να καμαρώνει και για ισοφάριση ενός δικού της ρεκόρ που κρατούσε για δεκαετίες, αφού η τελευταία φορά που είχε πετύχει τουλάχιστον 21 γκολ στις έξι πρώτες αγωνιστικές ήταν τη σεζόν 1987-88, όταν είχε στο ρόστερ της παίκτες παγκόσμιας κλάσης, όπως τους Ούγκο Σάντσες και Εμίλιο Μπουτραγκένιο.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του που θα βγει στον “αέρα” στις 15 Οκτώβρη

Next Article

Ελευθερία Μοσχάτου: Ενίσχυση με Κόνιαλη

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: