24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Ρολάν Γκαρός: Με το κεφάλι ψηλά είπε αντίο η Μαρία Σάκκαρη

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Ρολάν Γκαρός: Με το κεφάλι ψηλά είπε αντίο η Μαρία Σάκκαρη

Στις λεπτομέρειες και μετά από μια συγκλονιστική μάχη που κράτησε τρεις ώρες και 18 λεπτά (!) η Μαρία Σάκκαρη λύγισε στον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός και ηττήθηκε με 2-1 σετ (5-7, 6-4, 7-9) από την  Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα που βρίσκεται στο Νο 33 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο ημιτελικός ανάμεσα στις δύο τενίστριες δεν προσφέρονταν για… καρδιακούς καθώς είχε παρά πολλές συγκινήσεις και ανατροπές από το πρώτο game μέχρι και το τελευταίο με την Τσέχα να βγαίνει νικήτρια με 9-7 (!) και να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου όπου θα αντιμετωπίσει την Παβλιουτσέκοβα.

Το θρίλερ ξεκίνησε από το πρώτο σετ όπου η Σάκκαρη προηγήθηκε με ένα game διαφορά (2-1, 3-2), αλλά η Κρεϊτσίκοβα αντέδρασε, ισοφάρισε και τελικά πήρε το σετ με 5-7 (0-1) μετά από σκληρή μάχη.

Η Σάκκαρη πείσμωσε στο δεύτερο σετ και έδειξε ότι μόνο τυχαία δεν βρέθηκε στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός διεκδικώντας στα ίσα την πρόκριση της στον τελικό. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε πολύ δυνατό ξεκίνημα στο σετ παίρνοντας τα πρώτα τέσσερα games (4-0), όμως εκεί ήρθε πάλι η αντίδραση της Τσέχας τενίστριας που έκανε το σετ ντέρμπι. Η Κρεϊτσίκοβα μείωσε σε 4-3 και σε 5-4 πριν η Σάκκαρη ολοκληρώσει το σετ με 6-4 και ισοφαρίσει σε 1-1.

Ακόμη πιο δυνατές συγκινήσεις επεφύλασσε το τρίτο σετ που ήταν και το πλέον χρονοβόρο σε διάρκεια, καθώς η Σάκκαρη αν και βρέθηκε πίσω στα games, προσπέρασε με 3-1 και διατηρούσε τη διαφορά των δύο games λίγο πριν την ολοκλήρωση του (5-3). Με αντεπίθεση διαρκείας η Κρεϊτσίκοβα πήρε τέσσερα συνεχόμενα games πέρασε μπροστά με 6-7 και τελικά πήρε τη νίκη με 7-9 και 2-1 σετ για να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης.

sports.ert.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Πανελλήνιες 2021: Ποιοι υποψήφιοι δικαιούνται αποζημίωση μετακίνησης

Next Article

130 χρόνια Παναχαϊκή: Το επετειακό πρόγραμμα εκδηλώσεων του συλλόγου

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: