24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ώρα της απολογίας, η υπερασπιστική γραμμή για την κεταμίνη, οι αποκαλύψεις για 5 απόπειρες ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας (βίντεο)

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
(Φωτ. EUROKINISSI)

Το μεσημέρι της Δευτέρας (4/4) αναμένεται η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, που επιμένει ότι είναι αθώα. Τι θα υποστηρίξει ενώπιον της ανακτρίτριας την ώρα που οι αποκαλύψεις για την υπόθεση με τους θανάτους των νεκρών παιδιών από την Πάτρα βγάινουν με καταιγιστικό ρυθμό.

Αποφασισμένη δείχνει η Ρούλα Πισπιρίγκου να δώσει «μάχη» ενώπιον των ανακριτικών Αρχών προκειμένου να αποδείξει ότι δεν είναι εκείνη που -όπως κατηγορείται- δολοφόνησε την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα.

Μετά από τέσσερις ημέρες κράτησης στη ΓΑΔΑ, η 33χρονη θα οδηγηθεί τη Δευτέρα (4/4) ενώπιον της ανακρίτριας, σε μια προσπάθεια να αντικρούσει τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές σε βάρος της.

Την Κυριακή (3/4) την επισκέφτηκαν στη ΓΑΔΑ οι δύο δικηγόροι της (μαζί με τη μητέρα και την αδερφή της) και εξερχόμενοι από το κτήριο της Αστυνομίας έδωσαν καθαρά το «στίγμα» της υπερασπιστικής της γραμμής.

Όπως υποστήριξαν τόσο ο Όθωνας Παπαδόπουλος όσο και ο έτερος δικηγόρος της 33χρονης, Κωσταντίνος Ζάρδας, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα δείξει (για την κεταμίνη) «λάθη» που -όπως ισχυρίζεται- έγιναν μέσα στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια ανάνηψης της 9χρονης κόρης της.

Την ίδια ώρα όμως έρχονται στο φως νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του θανάτου της άτυχης Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ φέρεται να παρακολουθούσε στο διαδίκτυο τις συνομιλίες και τις αναζητήσεις της 33χρονης κατηγορούμενης.

 

Βάσει πληροφοριών, έχει προκύψει ότι η 33χρονη αναζητούσε στο διαδίκτυο φαρμακευτικές ουσίες με συγκεκριμένες λέξεις «κλειδιά», ενώ φαίνεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε προχωρήσει σε σχετικές αγορές.

Πλέον το διαδίκτυο θεωρείται ο πρώτος χώρος από τον οποίο οι αστυνομικοί αναζητούν πώς προμηθεύτηκε την κεταμίνη.

Πέντε απόπειρες ανθρωποκτονίας της μικρής Τζωρτζίνας

Την Κυριακή, επίσης, αποκαλύφθηκε ότι φέρεται να έχουν γίνει πέντε απόπειρες ανθρωποκτονίας της μικρής Τζωρτζίνας, σε διάστημα μόλις 13 ωρών.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα και τα στοιχεία της δικογραφίας που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ, στις 28 Ιανουαρίου φέρεται να έγιναν τα εξής:

Στις 11 π.μ. το παιδί παρουσιάζει το πρώτο επεισόδιο με ταχυκαρδία και άλλα συμπτώματα για τουλάχιστον 3,5 λεπτά, περίπου 25 λεπτά αργότερα στις 11:25 π.μ. παρουσιάζει παρόμοιο επεισόδιο διάρκειας 1,5 λεπτού με αυτόματη λύση, την ίδια ημέρα στις 2:30 μ.μ. καταγράφεται ένα ακόμα επεισόδιο για τρία λεπτά με αυτόματη λύση, και υπάρχουν και δύο ακόμα, στις 6:30 μ.μ. διάρκειας 1,5 λεπτού, και τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας 1,5 λεπτού με αυτόματη ύφεση, χωρίς να παρουσιάσει επιληπτική δραστηριότητα. 

Η χαριστική βολή ουσιαστικά στο παιδί, με 6,5mg ανά mL αίματος, δόθηκε στις 2:28 μ.μ. στις 29 Ιανουαρίου 2022. Όταν οι νοσηλευτές βρίσκουν τη μικρή Τζωρτζίνα απνοϊκή μέσα στο θάλαμό της με 32 σφύξεις ανά λεπτό. Μετά από πάνω από 1 ώρα ΚΑΡΠΑ, το παιδί δυστυχώς καταλήγει. 



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Κορωνοϊός: Πού θα γίνουν αύριο Δευτέρα δωρεάν rapid test

Next Article

ΕΛΑΣ για Πισπιρίγκου: Πέντε απόπειρες ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας σε 13 ώρες

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: