24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Σαμπάολι: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο»

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Σαμπάολι: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο»

«Η δημιουργικότητά του είναι απρόβλεπτη», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.

Το παραδοσιακό ντέρμπι της Μαρσέιγ με την Παρί Σεν Ζερμέν, δεσπόζει από το πρόγραμμα της Ligue 1.

Οι Μαρσεγιέζοι θα φιλοξενήσουν αύριο (24/10) τους «πρωτευουσιάνους» και το ματς έχει μία επιπλέον ιδιαιτερότητα, καθώς θα ξανασυναντηθούν ο Χόρχε Σαμπάολι με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός προπονητής έχει «αναγεννήσει» την ομάδα της Μασσαλίας και ο «ψύλλος» φιλοδοξεί να οδηγήσει την Παρί Σεν Ζερμέν στην κατάκτηση του Champions League.

Αναφερόμενος στην αυριανή αναμέτρηση, ο έμπειρος τεχνικός, σχολίασε:

«Προπονούσα ομάδες που έπαιξαν εναντίον του Μέσι, αλλά τον προπόνησα κι΄ αυτόν. Ξέρουμε ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθεί».

«Το πιο σημαντικό θα είναι να ελαχιστοποιήσουμε τις ατομικές ενέργιες του αντιπάλου, αναλαμβάνοντας τον έλεγχο του αγώνα. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι ο Μέσι θα μείνει μακριά από την εστία μας, γιατί εάν είναι κοντά, έχει την ικανότητα να μας βλάψει πολύ άσχημα».

«Ο καλύτερος τρόπος για να σταματήσεις έναν παίκτη σαν αυτόν, είναι να ελέγξεις τον ρυθμό του ματς. Δεν θα να ανακαλύψω κάτι, εξηγώντας ότι έχει αυτό το κάτι παραπάνω που δεν έχουν όλοι οι άλλοι «κανονικοί» παίκτες. Δεν άλλαξα ποτέ γνώμη για εκείνον».

«Βλέπουμε ότι συνεχίζει την πολύχρονη καριέρα του στο υψηλότερο επίπεδο, είναι διαχρονικός και όλα αυτά, τα κάνει χάρη στον υποδειγματικό επαγγελματισμό του. Θα είναι χαρά να τον βρούμε στο γήπεδο, ακόμα κι εάν είναι πολύ περίπλοκο να τον αντιμετωπίσουμε, αφού μπορεί ανά πάσα στιγμή να μας πληγώσει. Δεν έχω μιλήσει μαζί του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας».

sports.ert.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Θα συνεχίσω να κλείνω στόματα»

Next Article

Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: