24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο: Ο ΠΑΟΚ θέλει τον δικό του Ινσίνιε

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Μετά από μια εξαετία σε ΗΠΑ και Ασία, ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο πήρε την απόφαση της επιστροφής στην Ευρώπη για χάρη του ΠΑΟΚ. Οι Σειρήνες της Θεσσαλονίκης ήχησαν για τα καλά στα αυτιά του 34χρονου επιθετικού, ο οποίος ξεκίνησε ως… διάδοχος του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στη Γιουβέντους, είδε την τεράστια πίεση να τον επηρεάζει και, εν τέλει, να κάνει σπουδαία καριέρα στο MLS με τη φανέλα του Τορόντο.

Για έναν παίκτη με 80 γκολ σε 171 συμμετοχές μέσα σε έξι χρόνια (σε ΗΠΑ και Σαουδική Αραβία) οι συστάσεις δεν είναι απολύτως απαραίτητες. Κι ας μην έκανε την καριέρα που περίμεναν όλοι από αυτόν στην Ιταλία, δεν παύει να είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη Super League Interwetten, αλλά κυρίως να ηγηθεί της προσπάθειας που θα κάνει ο ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν να επιστρέψει στην κορυφή.

Ο δημοσιογράφος της Cosmote TV, Αντρέα Παλομπαρίνι, γράφει στο SPORT24 για τον Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο

Η παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο προφανώς έπαιξε τον ρόλο της προκειμένου ο Δικέφαλος να κινηθεί για την απόκτησή του (συνεργάστηκαν στην Αλ Χιλάλ), με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να γνωρίζει καλά τα “κουμπιά” του 34χρονου επιθετικού και να δείχνει σίγουρος για την επιλογή του.

Την στιγμή που στη γειτονική χώρα η μεταγραφή παρουσιάζεται να είναι προ των πυλών, ένα είναι σίγουρο για τον Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο. Είναι μία μεγάλη προσωπικότητα, ένας παίκτης που έχει κάνει σπουδαία καριέρα όλα αυτά τα χρόνια κι έχει στον τραπεζικό του λογαριασμό αρκετά εκατομμύρια.

Όταν άλλωστε πήρε την απόφαση να αποχαιρετήσει την Ευρώπη για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο MLS, υπέγραψε συμβόλαιο που του απέφερε περί τα 10 εκατ. ευρώ ετησίως. Μπορεί στη Γιουβέντους να μην κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες μέχρι τέλους, αυτό όμως δεν μειώνει στο ελάχιστο όσα έχει πετύχει.

Τι μπορεί να δώσει στον ΠΑΟΚ; Καταρχάς είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι πρόκειται για παίκτη που έχει την ικανότητα να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Από δεκάρι μέχρι σέντερ φορ κι από εξτρέμ μέχρι ψευτοεννιάρι. Όπως αντίστοιχα, έχει δεδομένη ικανότητα στην εκτέλεση των στημένων φάσεων. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με την εκρηκτικότητά του στο πρώτο βήμα, όταν αποφασίζει να πάει στην προσωπική φάση, τον έχουν βοηθήσει στην καριέρα του. Αν τώρα, θέλαμε να τον παρομοιάσουμε με κάποιον διάσημο συμπατριώτη του, τότε αυτός που βρίσκεται πιο κοντά απ όλους στο… καλούπι του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο είναι ο Λορέντσο Ινσίνιε.

Ο ΠΑΟΚ δείχνει έτοιμος να τον υπογράψει, κερδίζοντας στην κούρσα της απόκτησής του ομάδες από την Ιταλία που έδειξαν -και με το παραπάνω- πόσο τον θέλουν, όπως η Βενέτσια.

Όπως και να έχει, ένα είναι σίγουρο για τη συγκεκριμένη περίπτωση: o Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητος στην Τούμπα!

Δείτε όσα είπε ο Σάββας Τζιομπάνογλου για τον Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο που αποτελεί τη νούμερο ένα προτεραιότητα του ΠΑΟΚ στο Show Must Go On Live της Δευτέρας 26 Ιουλίου.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ένα Nissan Juke για να σερφάρεις

Next Article

Άρης: Σε πρώτο πλάνο η απόκτηση του Μούτο για την επίθεση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: