24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Σπανούλης για το ΝΒΑ: “Δεν μου άρεσε η κοροϊδία, με χάλασε μέσα μου”

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, η NOVA παρουσίασε το δεύτερο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του Βασίλη Σπανούλη. Ένα από τα θέματα με τα οποία καταπιάνεται το δεύτερο επεισόδιο είναι η χρονιά (2006-’07), που ο “Kill Bill” βρέθηκε στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Χιούστον Ρόκετς.

Λίγες εβδομάδες μετά τον θρίαμβο της Σαϊτάμα με την Εθνική Ανδρών, ο Βασίλης Σπανούλης έκανε το ταξίδι στο ΝΒΑ, το οποίο όμως δεν κράτησε πολύ. Ο λόγος; Τον αποκαλύπτει ο ίδιος.

Ήταν ένα παιδικό όνειρο το ΝΒΑ. Μεγάλωσα με τον Μάικλ Τζόρνταν. Δεν το σκέφτηκα πολύ, αφού είχα την ευκαιρία αποφάσισα να το κάνω. Δεν μου άρεσε που με κορόιδεψαν, γιατί άλλα μου είχαν πει κι άλλα έγιναν. Υπήρχε μεγάλη διαφωνία ανάμεσα στον προπονητή και τον General Manager. Όλη αυτή η κοροϊδία δεν μου άρεσε γιατί δεν μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω. Όλο αυτό με χάλασε κάπως μέσα μου, γιατί δεν μου δόθηκε καμιά ευκαιρία να δείξω ποιος θα είμαι. Αυτό που μου είπαν είναι ότι δεν θα παίξω την πρώτη χρονιά, κατευθείαν. Αυτό δεν μου άρεσε, δεν ήταν στον χαρακτήρα μου. Προτιμούσα να μου το είχαν πει και να με έχουν προετοιμάσει γι αυτό, γιατί ήμουν σε μια ηλικία. Δεν ήμουν 19 ή 20 χρονών, ήθελα να παίζω, αυτό ήθελα να κάνω. Όλο αυτό λοιπόν με χάλασε και το απομυθοποίησα. Συν ότι ήταν ένας τρόπος ζωής πολύ” είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Σπανούλης.

Στο θέμα αναφέρθηκε κι ο γυμναστής του Ολυμπιακού, Ανδρέας Γκατζούλης, με τον οποίο συνεργάστηκε σχεδόν στο σύνολο της επαγγελματικής καριέρας του στην Ελλάδα:

Τον τελευταίο μήνα είχα πάει κι εγώ μαζί του. Είχα πάρει ειδική άδεια από το Μαρούσι, τον ακολουθούσα για πέντε βδομάδες. Δεν του άρεσε ο τρόπος ζωής και ο τρόπος λειτουργίας. Δεν άρεσε ούτε σ’ εκείνον ούτε στη μητέρα του. Ήθελα να φύγει. Τον είχε πάρει μπροστά μου ο Γκρεγκ Πόποβιτς, αλλά δεν ήθελε να μείνει. Πολλά άτομα του μίλησαν για να μείνει στο ΝΒΑ, αλλά εκείνος ήθελε να γυρίσει πίσω“.

Kill Bill Out – Ο Βασίλης Σπανούλης αποχαιρέτησε τα παρκέ

Το SPORT24 αποχαιρέτησε τον Βασίλη Σπανούλη με μια ζωντανή, τιμητική εκπομπή από το ειδικά διαμορφωμένο για την ημέρα studio με τον Παντελή Βλαχόπουλο που συντόνιζε τους δημοσιογράφους σε ΣΕΦ και Λάρισα. Σε ζωντανή σύνδεση με το ΣΕΦ, οι Παντελής Διαμαντόπουλος και Βασίλης Σκουντής μετέφεραν με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα συνέβησαν στον αποχαιρετισμό του Ολυμπιακού στον αρχηγό του.

Ο απεσταλμένος του SPORT24 στη Λάρισα, Αλέξανδρος Ξενικάκης, βρέθηκε στην πατρίδα του Βασίλη Σπανούλη με καλεσμένους που μίλησαν για τον Βασίλη Σπανούλη.

Μη χάσετε το σπουδαίο αφιέρωμα στην καριέρα του σπουδαίου μπασκετμπολίστα. “Οι 7 ζωές του Βασίλη Σπανούλη” σε ένα μοναδικό longread για τα σημεία – σταθμούς στην καριέρα του Kill Bill.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Στόχος μου είναι να γίνω καλύτερος»

Next Article

Ο Πολ Σκόουλς ξέμεινε από καύσιμα στη μέση του δρόμου

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: