24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Squid Game: Πρωταγωνιστής της σειράς υποστηρίζει ότι δέχθηκε επίθεση στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ένας από τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του Netflix, Squid Game, βιντεοσκόπησε τη στιγμή που ισχυρίζεται ότι δέχτηκε επίθεση στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ ενώ καταγγέλλει πως διευθυντής καταστήματος γνωστής αλυσίδας φαστ φουντ αρνήθηκε να τον εξυπηρετήσει “επειδή είναι Αμερικανός.

Ο Αμερικανός ηθοποιός Geoffrey Giuliano, ο οποίος υποδυόταν τον cult ήρωα VIP 4 στη σειρά, επέστρεφε από επαγγελματικό ταξίδι στη Λισαβόνα, όταν συνέβη το περιστατικό, στις 31 Δεκεμβρίου.

Ο 69χρονος ηθοποιός και πατέρας έξι παιδιών, είπε ότι επισκέφθηκε το κατάστημα των McDonald στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ Schiphol, ενώ περίμενε την ανταπόκριση, όταν το προσωπικό αρνήθηκε να τον σερβίρει, σύμφωνα με την καταγγελία του.

Ο ηθοποιός που χρησιμοποιούσε αναπηρικό καροτσάκι, λόγω τραυματισμού στο γόνατο, που υπέστη στη διάρκεια γυρισμάτων, υποστηρίζει ότι δέχθηκε επίθεση στη διάρκεια της αντιπαράθεσης και απαίτησε από τα McDonald’s να του ζητήσουν συγγνώμη. Λέει ότι είναι διαβητικός και χρειαζόταν φαγητό εκείνη τη στιγμή, με τα McDonalds να είναι το μόνο κατάστημα τροφίμων στο οποίο είχε πρόσβαση.

Δήλωσε στη MailOnline ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον των McDonalds και του αεροδρομίου Schiphol, όπου συνέβη το περιστατικό. Είπε: “Ήταν βολικό να είναι η ώρα του κλεισίματος, μόλις με είδαν. Ένας ηλικιωμένος Ινδός υπάλληλος υποδοχής των McDonald’s με είδε, με έβαλε ευγενικά στην ουρά και με έσπρωξε μπροστά. Ωστόσο, όταν άρχισα να μιλάω στον γιο μου Eden, ένας νεαρός διευθυντής άκουσε την αμερικανική προφορά μου και ξαφνικά δεν με εξυπηρέτησαν.

Όταν κατάλαβαν ότι είμαστε Αμερικανοί, δεν με εξυπηρέτησαν. Το όλο θέμα οφειλόταν σε έναν επιθετικό διευθυντή και έναν άλλο υπάλληλο που προφανώς δεν συμπαθούσε τους Αμερικανούς” πρόσθεσε.

Ο Giuliano λέει ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βιώνει αντιαμερικανικές διακρίσεις στην Ολλανδία, υποστηρίζοντας ότι έχουν επιδεινωθεί από τότε που εξελέγη πρόεδρος ο Donald Trump. Είχε πει ότι είχε ένα άλλο περιστατικό με την εγγονή του, όπου μια γυναίκα σε ένα κατάστημα του είπε “γιατί δεν πας πίσω στην Αμερική και στον Donald Trump.” Σ’ αυτό το περιστατικό, όπως και στην Ταϊλάνδη το 2017, ο Giuliano ήταν μαζί με τον γιο του, Eden, τώρα 15 ετών.

Είπε ότι ο “πολύ ντροπαλός γιος του είχε αναστατωθεί από τις δύο εμπειρίες” και πλέον δεν θέλει να πηγαίνει για φαγητό με τον πατέρα του. “Είχα ένα αναπηρικό καροτσάκι για την πτήση. Σηκώθηκα και άρχισα να τραβάω βίντεο όταν ο διευθυντής και ένας άλλος άνδρας υπάλληλος έγιναν ξαφνικά επιθετικοί και κινήθηκαν προς το γιο μου και εμένα. Αν κοιτάξετε προσεκτικά το βίντεο μπορείτε να δείτε πού με χτύπησε καθώς η κάμερα αναπηδά και φωνάζω: αυτό είναι επίθεση.”

Και πρόσθεσε: “Ανεξάρτητα από το τι λέει το προσωπικό, εξυπηρέτησαν ανθρώπους πριν από μένα και εξυπηρέτησαν ανθρώπους μετά από μένα, ήμουν ο μόνος που δεν εξυπηρετήθηκε. Πρόκειται για μια περίπτωση κατάφωρης διάκρισης που εξελίχθηκε σε σωματική επίθεση εναντίον μου στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ. Το να χτυπάς ανθρώπους δεν είναι δικαιολογημένος τρόπος αντιμετώπισης του οτιδήποτε”

Ο Giuliano εξήγησε ότι επέστρεφε αεροπορικώς από ένα επαγγελματικό ταξίδι στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας προς τη δεύτερη κατοικία του στην Ταϊλάνδη, με ανταπόκριση στο Άμστερνταμ. Επισκέφθηκε το κατάστημα για ένα σνακ και λέει ότι είχε φτάσει στο μπροστινό μέρος της ουράς, με τους ανθρώπους μπροστά και πίσω του να εξυπηρετούνται παρά τους ισχυρισμούς του προσωπικού ότι είχε κλείσει. Οι υπεύθυνοι του υποκαταστήματος των McDonald’s δεν απάντησαν σε αιτήματα για σχόλια, αλλά σε προηγούμενη ανταλλαγή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον Giuliano, ισχυρίστηκαν ότι “το εστιατόριο έκλεισε στις 20.00 μ.μ.

Ωστόσο, τα μεταδεδομένα του βίντεο δείχνουν ότι το βίντεο καταγράφηκε στις 17:54 και ότι η πτήση του Giuliano με τον ολλανδικό αερομεταφορέα KLM αναχώρησε στις 20:55.

Η εταιρεία έγραψε: “Σας ευχαριστούμε για την απάντησή σας, με την οποία μας ενημερώνετε για την επίσκεψή σας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2022 σε ένα από τα εστιατόρια McDonald’s στο αεροδρόμιο Schiphol, όπου εσείς και ο γιος σας, κατά τη διάρκεια μιας μακράς αναμονής, δεν μπορέσατε να παραγγείλετε φαγητό.

Σας ενημερώνουμε ότι το εστιατόριο έκλεισε στις 20.00 μ.μ. την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Δεδομένου ότι μπήκατε στην ουρά αναμονής πριν από την ταμειακή μηχανή μετά τις 20.00 μ.μ., δεν μπορούσατε πλέον να δώσετε παραγγελία, αφού το εστιατόριο είχε κλείσει επίσημα.

Οι πελάτες που βρίσκονταν μπροστά σας είχαν δώσει την παραγγελία τους πριν από τις 20.00 μ.μ. και ως εκ τούτου εξυπηρετούνταν. Είδαμε το υλικό που μας στείλατε και με βάση αυτό, δεν συμφωνούμε ότι ο διευθυντής (ή οποιοδήποτε άλλο προσωπικό) σας επιτέθηκε, σας ταπείνωσε ή σας παρενόχλησε. Το υλικό δείχνει σαφώς ότι βιντεοσκοπούνταν παρά τη θέλησή τους και χωρίς την άδειά τους.”

The post Squid Game: Πρωταγωνιστής της σειράς υποστηρίζει ότι δέχθηκε επίθεση στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ appeared first on InStyle.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Γιάννης Τάσσιος: «Είχα να βγω απ’ το σπίτι μου πάνω από 1 χρόνο, φοβήθηκα για τη ζωή τους»

Next Article

O Γιάννης Λουκάκος αποκαλύπτει τους λόγους που δεν βρίσκεται στην τηλεόραση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: