24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Στάνκοβιτς: «Είναι εφικτή η κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Στάνκοβιτς: «Είναι εφικτή η κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Ότι γνωρίζει σε ποια ομάδα αγωνίζεται τόνισε σε συνέντευξή του ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, κάνοντας και μια αποκάλυψη που αφορά τον Αργύρη Γιαννίκη.

Αναλυτικά παρακάτω όσα είπε στη «Real News»:

Νέος προπονητής, καινούργια δεδομένα στη δουλειά σας. Ποιο, αλήθεια, ήταν αυτό το πρώτο πράγμα που σας ζήτησε;

«Να μην σταματάμε λεπτό στο παιχνίδι, σε κάθε παιχνίδι, να είμαστε επιθετικοί και κυρίαρχοι στο γήπεδο. Να πιέζουμε παντού, σε κάθε σημείο του αγωνιστικού χώρου, και αμέσως να φεύγουμε στην επίθεση. Να έχουμε πνεύμα νικητή και να μην τα παρατάμε ποτέ».

Τι έχεις να πεις για το σημερινό ματς με τον Βόλο;

«Γνωρίζουμε τον αντίπαλο μας και μάθαμε ότι ήρθε 4-4 με τον ΠΑΟΚ. Γενικότερα, πρόκειται για μία ομάδα με σαφή επιθετικό προσανατολισμό, που σκοράρει συχνά και που ασφαλώς θα χρειαστεί προσοχή και αφοσίωση στο πλάνο του προπονητή, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Φιλοδοξία μας, άλλωστε, είναι να μπαίνουμε με αυτοπεποίθηση σε κάθε αγώνα και να παίρνουμε το μάξιμουμ που μπορούμε».

Πρόσφατα είπες ότι «στόχος μας είναι να τους κερδίσουμε όλους». Πόσο εφικτό είναι;

«Ξέρω που έχω έρθει και σε ποια ομάδα ανήκω. Η ΑΕΚ έχει ιστορία, είναι μεγάλο κλαμπ και κάθε χρόνο διεκδικεί πρωτάθλημα και κύπελλο. Ασφαλώς και είναι εφικτό και θα δώσουμε το 100% για να τα καταφέρουμε. Συναγωνισμός υπάρχει και θα υπάρχει, το θέμα είναι η δική μας η απόδοση, οι δικές μας επιδόσεις και φιλοδοξίες. Με σκληρή δουλειά καθημερινά θα διατηρηθούμε σε υψηλό επίπεδο και θα φτάσουμε εκεί που επιθυμούμε».

Πως κρίνεις το ελληνικό πρωτάθλημα;

«Ως μια λίγκα απαιτητική, που οφείλεις να μην επαναπαύεσαι στιγμή. Ακόμη και οι θεωρητικά μικρότερες ομάδες είναι ανταγωνιστικές και αυτό σίγουρα αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας. Όμως, όπως σας είπα, αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι το πως παίζουμε εμείς. Αν κάθε φορά είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν θα έχουμε πρόβλημα».

sports.ert.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ντι Μαρία: “Θα άλλαζα τους 17 τίτλους με την Παρί για ένα Champions League”

Next Article

Πανελλήνιοι πρωταθλητές τα αδέρφια Κορακάκη

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: