24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Stardust: O πλανήτης της επικοινωνίας κλείνει το μάτι με νόημα στα ζώδια

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Stardust 10-17/6/2023

Στις 12 Ιουνίου, ο πλανήτης της κινητικότητας, της πνευματικότητας και της επικοινωνίας περνά μέσα στο σπίτι του στους Δίδυμους και ‘κλείνει το μάτι’ με νόημα στα ζώδια, μεταφέροντας στο καθένα ξεχωριστά το δικό του μήνυμα…

Από τον Ανδρέα Αντωνίου

Κριός

Με την είσοδο του Ερμή στις 12 του μήνα στους Διδύμους, ενεργοποιείται ιδιαίτερα η ευχέρεια λόγου, η ικανότητα μάθησης καθώς και οτιδήποτε έχει να κάνει με το εμπόριο και τις εμπορικές συναλλαγές. Βλέπετε το ζώδιο αυτό κυβερνάται από τον πλανήτη Ερμή και έτσι τα αποτελέσματα που παράγει η διέλευσή του από τον αστρικό χώρο του είναι κατά κανόνα θετικά. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε έξυπνα την περίσταση, βρείτε τα- αν χρειάζεται- με τα αδέλφια σας, μιλήστε σε πνεύμα συναίνεσης, ανταλλάξτε ήρεμα τις απόψεις σας και όλα θα μπουν με ένα ΄μαγικό’ τρόπο στη θέση τους.

Ταύρος

Έχετε την ευκολία, τις επόμενες μέρες αγαπητοί Ταύροι, να διαθέτετε την απαραίτητη ψυχοσύνθεση και το πρακτικό μυαλό για να βρίσκετε τις καλύτερες λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί.

Αν μάλιστα αυτό άπτεται των οικονομικών σας ακόμη καλύτερα, οι ιδέες περισσεύουν όπως και οι ευκαιρίες για κάτι καλύτερο. Μπορεί να έχετε μήνυμα για κάποια επωφελή συνεργασία, ή απλώς για χρήματα που θα βρείτε στο δρόμο σας, είτε τα περιμένετε είτε όχι. Καλή η περίοδος για όσους ασχολούνται με πωλήσεις και επίσης με το συγγραφικό επάγγελμα.

Δίδυμοι

Ο Ήλιος και ο Ερμής που είναι ο κυβερνήτης σας, σουλατσάρουν παρέα από τις 12 του μήνα μέσα στο ΄σπίτι΄σας και αυτό σημαίνει πολύ απλά Δίδυμοί μου… Ποιος τη χάρη σας! Δραστήριοι, κινητικοί, επικοινωνιακοί μέχρι εκεί που δεν παίρνει, με μεγάλη περιέργεια και διάθεση να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να εμπλακείτε γενικώς, σε νέες περιπέτειες. Χαράξτε λοιπόν νέα πορεία στη ζωή σας μιας και έχετε ήδη κερδίσει την εκτίμηση των γύρω σας με την προσωπικότητά σας και τα αδιαμφισβήτητα όσο και μοναδικά ταλέντα σας.

Καρκίνος

Εσείς φίλοι Καρκίνοι επιδεικνύετε το επόμενο διάστημα μια σχετική συστολή και, έχετε μάλλον τη διάθεση να ακούτε τους άλλους παρά να μιλάτε οι ίδιοι. Αυτό φυσικά προσλαμβάνεται εύκολα από τους γύρω σας και θα δείτε πως θα σας πλησιάσουν πολλοί για να ανοιχτούν στα ‘ευήκοα ώτα’ σας επειδή γνωρίζουν υποσυνείδητα πως θα τους ακούσετε και θα τους καταλάβετε, χωρίς να τους κρίνετε ή να τους κατακρίνετε. Από την άλλη, εσείς παραμείνετε πραγματιστές και μη παρασύρεστε καθόλου από πιθανές έξωθεν επιρροές που ίσως είναι εκ του πονηρού.

Λέων

Θα πιάσετε τον εαυτό σας να θέλει να βρίσκεται συχνά ανάμεσα σε ομάδες ανθρώπων και να χαίρεται να επικοινωνεί συζητώντας με πολύ και ετερόκλητο κόσμο. Τούτη τη στιγμή, αυτό το έχετε ανάγκη επειδή πιστεύετε πως με αυτόν τον τρόπο εξελίσσεστε πνευματικά και προοδεύετε ιδιαίτερα μέσα από ισότιμες επαφές και συνεργασίες. Σας ενθουσιάζουν οι καινούργιες ιδέες και μπορείτε με σχετική ευκολία κατά τις επόμενες εβδομάδες, να προγραμματίσετε και να πετύχετε τους στόχους σας ακολουθώντας την διαίσθηση και την έμπνευσή σας.

Παρθένος

Θα δώσετε ειδικό βάρος στις ανάγκες της καριέρας σας από εδώ και πέρα. Επιδεικνύετε μια θαυμαστή διανοητική ευκρίνεια, όσοι δε ασχολείστε επαγγελματικά με την επικοινωνία, τον λόγο, τον τουρισμό, το μάρκετινγκ, την γραφή ή και το εμπόριο, θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε κατά τις επόμενες μέρες με τον καλύτερο τρόπο κάποιες ευνοϊκές ευκαιρίες, θα αποκομίσετε οφέλη. Ακόμη και να μπορέσετε να τα κεφαλαιοποιήσετε προσεχώς στη δουλειά σας. Να αντιμετωπίζετε κάθε τι που αναλαμβάνετε με σοβαρότητα και να δίνετε σε κάθε συνεργασία σας τον χρόνο που χρειάζεται για να αποδεικνύει την ποιότητά της.

Ζυγός

Αν σας δοθεί η ευκαιρία, δεν θα διστάσετε να ταξιδέψετε αυτή την περίοδο ακόμη και σε πολύ μακρινά μέρη, μιας και νιώθετε μεγάλη την ανάγκη να περιπλανηθείτε. Ανοιχτόμυαλη η διάθεσή σας, δεν θα ανεχτεί εύκολα στενόμυαλη αντιμετώπιση, τα οποιαδήποτε στερεότυπα ή την επαναλαμβανόμενη ρουτίνα. Έχετε θέσει υψηλούς πνευματικούς στόχους και η σκέψη σας τούτη την ώρα, δεν γνωρίζει όρια παρά μάλλον έλκεται από οτιδήποτε είναι δυνατόν να κεντρίσει το ενδιαφέρον της και να διευρύνει τους ορίζοντές της. Με την ευελιξία που δείχνετε ξεπερνάτε τα εμπόδια χωρίς πολλή προσπάθεια.

Σκορπιός

Κατακαλόκαιρο φίλοι Σκορπιοί και εσείς αντί να ξεδίνετε λιγάκι, έχετε βαλθεί να αναμοχλεύετε τα  μυστήρια του… Σύμπαντος. Μη φτάνετε όμως σε ακραίες καταστάσεις, ακόμη και εάν ο πλανήτης Ερμής που κυβερνά το μυαλό στον 8ο φυσικό σας οίκο, μεγεθύνει υπέρμετρα στον νου σας πράγματα και καταστάσεις. Γενικά, αποφύγετε να παίρνετε πολύ βαριά την όποια επικοινωνία έχετε με τους γύρω σας, χαλαρώστε και προσπαθήστε να απολαμβάνετε τις κουβέντες για πιο ανάλαφρα, ακόμη και επιφανειακά θέματα. Έχουν και αυτά το γούστο τους όπως θα διαπιστώσετε και ας μην ΄γαργαλάνε΄ την έμφυτη περιέργειά σας.

Τοξότης

Για εσάς τους Τοξότες η επόμενη εβδομάδα περιστρέφεται γύρω από την ολοένα αυξανόμενη ανάγκη σας για να μιλήσετε με το ταίρι σας για τη σχέση σας, τον έρωτα γενικότερα, αλλά και για ειδικά ζητήματα της δικής σας καρδιάς. Οσοι πάλι δεν έχετε βρει τον άνθρωπό σας σας, θα θελήσετε να προσεγγίσετε άτομα ευφυή και σκεπτόμενα, ενδέχεται μάλιστα να σας έλξουν πνευματικές δραστηριότητες και θα ανοίξετε έτσι πολλή κουβέντα πάνω σε αυτά τα ζητήματα. Που ξέρετε; πάνω σε αυτή τη φάση, μπορεί να επιβεβαιώσετε πως το πιο σέξυ χαρακτηριστικό ενός ανθρώπου είναι τελικά το μυαλό του.

Αιγόκερως

Απολαύστε την απλή καθημερινότητα και μην αφήνετε τις πολλές μικρές λεπτομέρειες να φορτώνουν το μυαλό σας και να σας γεμίζουν άγχος. Αυτή την περίοδο ο νους σας υπερλειτουργεί, κατηγοριοποιεί εύκολα πολλαπλές πληροφορίες και αυτό έχει φυσικά τα καλά του, όμως ενέχει και τα ρίσκα της τελειομανίας ή και της εμμονής. Τώρα διαθέτετε αυξημένες οργανωτικές ικανότητες και πραγματικά χαίρεστε να φαίνεστε και να είστε χρήσιμοι και βοηθητικοί στον περίγυρό σας. Όσοι/ες εκπαιδεύονται αυτή την περίοδο και εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους, έχουν μπροστά τους την ευκαιρία να πετύχουν πολλά.

Υδροχόος

Καιρός για φλερτ και ρομαντικές φιλίες ή ευχάριστες κουβεντούλες που θα σας διεγείρουν ψυχικά συνάμα δε θα σας χαρίσουν διασκέδαση, απαλλάσσοντάς σας από την πλήξη που πιθανώς σας περιτριγυρίζει τελευταίως, Διαθέτετε νεανική ενεργητικότητα και θα θελήσετε να ξοδέψετε τον χρόνο σας σε δημιουργικές καταστάσεις, στον αθλητισμό, σε shopping- που είναι πάντα μια καλοδεχούμενη εκτόνωση- αλλά και σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες που ίσως να εμπεριέχουν ένα μικρό στοιχείο ‘κινδύνου’. Κάντε ένα δώρο στο αγαπημένο σας πρόσωπο, ή πηγαίνετε να απολαύστε μαζί μια ενδιαφέρουσα θεατρική παράσταση.

Ιχθείς

‘Σπιτίσια΄ θα νιώθετε από τις 12 του μήνα και μετά και έτσι θα μπορέσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με κάθε είδους ζητήματα της οικογένειας, ενώ παράλληλα θα κάνετε μια προσπάθεια να επαναπροσεγγίσετε μακρινά μέλη της. Χαλαρώστε ουσιαστικά διαβάζοντας αναπαυτικά στον καναπέ σας ένα ωραίο βιβλίο, ασχοληθείτε με την κατ΄ οίκον εκπαίδευση ή ακόμη καλύτερα, σμίξτε σε πρώτη ευκαιρία με τα αδέλφια σας και ανατρέξτε με νοσταλγία σε παιδικές μνήμες. Ενδέχεται να προκύψουν αρκετές επισκέψεις στο σπίτι σας. Εσείς απλώς φροντίστε να περάσετε όμορφα.

The post Stardust: O πλανήτης της επικοινωνίας κλείνει το μάτι με νόημα στα ζώδια appeared first on InStyle.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Πάνος Σταθακόπουλος: Έτσι βρέθηκε σε Ιερατική Σχολή στα 12 του χρόνια!

Next Article

Happy Traveller: Ο Ευτύχης Μπλέτσας στην Πάρο!

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: