24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Stardust: Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα που έρχεται – Μια γενικά ήρεμη εβδομάδα που… όμως θέλει και αυτή το κουλάντρισμά της…

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Aπό τον Ανδρέα Αντωνίου

Κριός

21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

Θα μπορούσατε ίσως το αμέσως επόμενο διάστημα να ασχοληθείτε περισσότερο με το να βρείτε κάποιες ισορροπίες στον επαγγελματικό σας χώρο και περίγυρο. Με πνεύμα συνεργασίας και συνδιαλλαγής είναι βέβαιο πως μπορείτε να πετύχετε περισσότερα από την τήρηση μονολιθικής στάσης, ακόμη και εάν νιώθετε πως έχετε απολύτως δίκιο στον πυρήνα των θεμάτων που σας απασχολούν. Είστε πλήρεις ενέργειας και… επεκτατικής διάθεσης, όμως είναι καλό να χαλιναγωγήσετε τη γλώσσα σας που τελευταίως δεν κρατιέται και μπορεί να σας προκαλεί ζημιά.

Ταύρος

21 Απριλίου – 20 Μαΐου

Εμφανίζεστε φίλοι Ταύροι πιο φιλικοί και συνεργάσιμοι καθ’ όλη τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας και αυτό μόνο βοηθητικό μπορεί να αποβεί στην επίτευξη τυχόν συμφωνιών που -πέραν των άλλων- πιθανότατα θα σας βοηθήσουν να ανακουφιστείτε οικονομικά. Προσεγγίστε πάντως κάθε καινούργια πρόταση με συγκρατημένη αισιοδοξία, αφήστε το ένστικτό σας να σας ‘μιλήσει΄ εκ βαθέων και έτσι, οι όποιες δυσκολίες θα δώσουν σιγά-σιγά την θέση τους σε ευνοϊκότερες καταστάσεις. 

Δίδυμοι

21 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Τέρμα η εσωστρέφεια αγαπητοί Δίδυμοι, που έτσι κι΄ αλλιώς δεν σας ταιριάζει καθόλου. Σύντομα, μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, θα μπείτε σε τροχιά ανόδου και θα αναλώσετε την ενέργειά σας  σε ό,τι αφορά την επίτευξη των επιδιώξεων που έχετε κατά νου. Αντλήστε πληροφορίες από το υποσυνείδητό σας και τις εμπειρίες που ήδη έχετε αποκομίσει, γιατί θα σας χρειαστούν στην προσπάθειά σας. Αυτή η προσπάθεια φαίνεται να έχει καλές προοπτικές εάν την ‘παντρέψετε’ με την μεγάλη αρετή της υπομονής. Όχι και εύκολο, έτσι δεν είναι;

Καρκίνος

22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Ξεκινάτε την τρέχουσα εβδομάδα αγαπητοί Καρκίνοι, άκρως συναισθηματικοί και άκρως βολεμένοι, μέσα στο λατρεμένο σας κουκούλι.  Όμως από αύριο κιόλας πρέπει να γίνετε πιο πρακτικοί, λιγότερο ονειροπόλοι και περισσότερο συνειδητοποιημένοι σε ό,τι αφορά τις πραγματικές σας επιθυμίες και τις αληθινές σας ανάγκες. Η περίοδος είναι στην ουσία της ευνοϊκή για τις φιλίες, τις σχέσεις σας -αισθηματικές και μη- αλλά και για τη δυνατότητα ή και επιθυμία σας να μπείτε σε μια περίοδο παντός είδους… συνεργασιών. Εκμεταλλευτείτε το γεγονός αυτό προς το συμφέρον σας.

Λέων

23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου

Εάν έχουν εμφανιστεί θέματα δυσκολιών στις συνεργασίες σας και, τα εμπόδια που εμφανιζόντουσαν τελευταία υπήρξαν πολλά και δυσεπίλυτα, κάντε ακόμη λίγη υπομονή και από τις αρχές της μεθεπόμενη εβδομάδας τα πράγματα εξομαλύνονται αρκετά φίλοι Λέοντες. Κατά τα  άλλα, υπάρχει έντονη κινητοποίηση ώστε να τακτοποιήσετε υπάρχουσες εκκρεμότητες, ίσως μάλιστα να προκύψουν και ξαφνικά ταξίδια στο εξωτερικό. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας την Δευτέρα και την Τρίτη που έρχονται, θα σας κάνει καλό και θα σας βοηθήσει να αφουγκραστείτε πράγματα και καταστάσεις που ειλικρινά σας αφορούν.

Παρθένος

24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου

Για εσάς αγαπητοί Παρθένοι η πεμπτουσία της επόμενης εβδομάδας έχει να κάνει με την ενασχόληση με τα παιδιά και γενικότερα με τα δημιουργήματά σας, που θα μπορούσε να είναι η τέχνη ή το πνευματικό σας πόνημα εάν ανήκετε στην κάστα των δημιουργών. Στον τομέα αυτόν καλό είναι να επιδείξετε υπομονή και σοβαρότητα, όπως άλλωστε και στο κομμάτι της υγείας σας την οποία πρέπει να εντάξετε στις ουσιαστικές προτεραιότητές σας αυτή την περίοδο. Καλές ημέρες για εσάς, οι επόμενες Τετάρτη και Πέμπτη.

Ζυγός

23 Σεπτεμβρίου – 21 Οκτωβρίου

Η διάθεσή σας που ίσως να ήταν κάπως ‘βαριά’ τις τελευταίες ημέρες, θα βελτιωθεί κατά τα τέλη της εβδομάδας που αρχίζει σήμερα φίλοι Ζυγοί, οπότε μην ανησυχείτε υπέρμετρα. Η αλήθεια είναι πως έχετε ρίξει το βάρος του ενδιαφέροντός σας σε καταστάσεις οικογενειακές και αυτό σας έχει κουράσει και σας έχει ανησυχήσει κάπως, με αποτέλεσμα να μην έχετε το κέφι για διασκέδαση και γενικά για εκτόνωση και κοινωνικοποίηση. Αν κάτι όντως δομικό στη ζωή σας πιστεύετε πως ήρθε η ώρα να αλλάξει, μη το φοβηθείτε και τολμήστε το!

Σκορπιός

22 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Και τούτη η εβδομάδα αγαπητοί μου Σκορπιοί, μπορεί να κρύβει μια ανάλαφρη ατμόσφαιρα για εσάς και να σας βοηθήσει έτσι να απαλύνετε κατά κάποιο τρόπο τις όποιες σκοτούρες που- κακά τα ψέματα- τις παίρνετε εκ φύσεως και κατά κανόνα, πολύ στα σοβαρά. Θα σας κάνει πολύ καλό η έντονη εργασιοθεραπεία, θα σας βοηθήσει να μη σκέπτεστε πολύ και κυρίως απαισιόδοξα, συνάμα δε θα αποδείξει σε συνεργάτες και προϊσταμένους το αληθινό εύρος και βάθος της δημιουργικότητάς σας. Εμπρός λοιπόν, χωρίς καθυστέρηση, στο… προκείμενο.

Τοξότης

22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Ευχάριστα τα νέα, τόσο σε οικονομικά που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας, όσο και στα αμιγώς συναισθηματικά ζητήματα. Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για εσάς Τοξότες που άρχισε να γίνεται ακόμη καλύτερη από τις 4 του πρώτου μήνα του 2023. Είστε σε mood ‘καλοπέρασης’ και αυτό δεν κρύβεται και, γιατί να το κρύψετε άλλωστε, αφού και οι ‘ουράνιες’ περιστάσεις συνηγορούν. Λίγη προσοχή μόνο απαιτείται στον τρόπο που περνάτε τις ιδέες σας και επικοινωνείτε τον λόγο σας επειδή οι άλλοι μπορεί, στιγμές, να μην σας καταλαβαίνουν με την πρώτη.

Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Να προσδοκάτε καλύτερες μέρες για την τσέπη σας φίλοι Αιγόκεροι μετά τις 21 του Ιανουαρίου, μέχρι τότε όμως συστήνεται ορθολογισμός και μια εγκράτεια στα έξοδα. Η συνήθης καθημερινότητά σας, είτε αυτή αφορά αποκλειστικά τη δουλειά σας είτε και άλλες υποχρεώσεις σας, υπόσχεται υπερωρίες αυτήν την χρονική στιγμή, επομένως φροντίστε να αναπαύεστε αρκούντως για να τα βγάλετε πέρα μια χαρά. Δεν θα έβλαπτε στην παρούσα φάση μια ματιά στον εσωτερικό σας κόσμο σε μια προσπάθεια να βάλετε μια τάξη στις σκοτεινές σκέψεις που σας ταλανίζουν.

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Εδώ και κάποια 24ωρα σίγουρα αισθάνεστε πιο ανάλαφροι και αισιόδοξοι αγαπητοί μου Υδροχόοι, αυτό μάλιστα έρχεται και ‘κουμπώνει΄ ιδανικά με τη ζωντάνια και τη διάθεση δημιουργίας που σας κατακλύζει τελευταίως, αλλά δεν σας ήταν μέχρι τώρα εύκολο να την εξωτερικεύσετε σε ικανοποιητικό βαθμό. Γίνεστε λοιπόν ακόμη περισσότερο ομιλητικοί και κοινωνικοί, έλκετε το ενδιαφέρον των άλλων και αυτό αποτελεί μια πρώτης τάξεως παρακαταθήκη για να εκπληρωθούν τα όνειρά σας. Μην αφήνετε οικογενειακές μικροαναστατώσεις να σας εμποδίζουν και να σας ‘μπερδεύουν’ σε ό,τι καλείστε να αποφασίσετε.

Ιχθείς

19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Να αποφεύγετε να είστε ασαφείς και γενικόλογοι ώστε να αποφεύγετε παρεξηγήσεις στο σπίτι κυρίως, κάτι που μπορεί να οδηγήσει τελικά σε μια αχρείαστη, ‘πολεμική’ ατμόσφαιρα. Εσείς καλά μου Ψαράκια, με τον κυβερνήτη σας ‘κατσικωμένο΄στο ζώδιό σας καιρό τώρα, έχετε κάθε λόγο να ονειρεύεστε τις καλύτερες των καταστάσεων, έχετε δε επίσης και την δυνατότητα να κάνετε αυτά τα όνειρα πραγματικότητα, όμως χρειάζεται οπωσδήποτε η λεγόμενη…γείωση. Είναι δε αυτή που θα επιτρέψει εν κατακλείδι τους κρουνούς της αφθονίας. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

The post Stardust: Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα που έρχεται – Μια γενικά ήρεμη εβδομάδα που… όμως θέλει και αυτή το κουλάντρισμά της… appeared first on InStyle.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

The Voice: Συναρπαστική η συνέχεια – Αργυρός και Good Job Nicky στη σκηνή με τον δικό τους τρόπο

Next Article

Φάνης Μουρατίδης για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Έλεγα ότι είμαι εκείνος για να κλείνω τραπέζια στη Θεσσαλονίκη»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: