24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Στήριξη Σο στον Μαγκουάιρ

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

 

Ο Άγγλος αμυντικός έσπευσε να “προφυλάξει” τον συμπαίκτη του, σε εθνική και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως ο αρχηγός των “κόκκινων διαβόλων” έχει κριθεί όσο κανένας άλλος τον τελευταίο καιρό.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο, καθώς οι κακές του εμφανίσεις τον έχουν κάνει… στόχο των επικριτών. Ο 29χρονος, μετά το λάθος του στο παιχνίδι με τη Γερμανία, απολογήθηκε στο Instagram, ενώ ο Λουκ Σο μίλησε στη “Daily Mirror” και υπενθύμισε τη συνεισφορά του στο Euro 2020.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα είμαι ειλικρινής, είναι μια δύσκολη περίοδος αυτή τη στιγμή. Φυσικά ο Χάρι είναι ένας καταπληκτικός παίκτης με καταπληκτικό χαρακτήρα Έχει δεχθεί πολύ μεγάλη κριτική, πιθανώς την περισσότερη που έχει δει ποτέ στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν κρύβεται, είναι πάντα εκεί.

Υπάρχουν άνθρωποι που κρύβονται και δεν θέλουν να είναι στο επίκεντρο, αλλά εκείνος συνεχίζει να βγαίνει μπροστά και αυτό δείχνει τη δύναμη και τον χαρακτήρα που έχει γιατί, έλα, όλοι ξέρουν ότι είναι ένας απίστευτος παίκτης.

Αυτή τη στιγμή μπορεί να μην έχει αυτοπεποίθηση, γιατί ενδεχομένως να νιώθει ότι όλος ο κόσμος είναι εναντίον του, είναι δύσκολο γι’ αυτόν, αλλά εμείς ως παίκτες, το τιμ της ομάδας είμαστε όλοι πίσω του γιατί είναι πολύ σημαντικός παίκτης και έχει την εμπιστοσύνη του Γκάρεθ, καθώς έπαιξε και στα δύο παιχνίδια.

Δείτε το Euro και το τι έχει κάνει, ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι είναι μεγάλο μέρος της ομάδας της Αγγλίας και πρέπει να το αποδεχθεί».



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Στέφαν Γιόβιτς: Το όνομά του “παίζει” για Ερυθρό Αστέρα και Αναντολού Εφές

Next Article

Μιχάλης Μανιάς: Νέα πρόκληση στην καριέρα του – Συμφώνησε με ομάδα του Χονγκ Κονγκ

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: