24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Στις 12/2 η κοινή συνέντευξη Τύπου για το Final 8 και τον τελικό Κυπέλλου Γυναικών

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

 

Το Final 8 Κυπέλλου Ανδρών (15-18/2) και ο τελικός Κυπέλλου Γυναικών (18/2) θα… συμπέσουν φέτος, με το Ηράκλειο να φιλοξενεί οκτώ σπουδαίους αγώνες. Η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως η συνέντευξη Τύπου για το τετραήμερο που θα γίνουν όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθεί στις 12 Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Η αντίστροφη μέτρηση για ένα τετραήμερο-γιορτή για το ελληνικό μπάσκετ έχει ήδη αρχίσει. Από τις 15 ως τις 18 Φεβρουαρίου, η τελική φάση του ΟΠΑΠ Final 8 θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Δύο Αοράκια», ενώ φέτος-για πρώτη φορά-θα διεξαχθεί παράλληλα και ο ΟΠΑΠ Τελικός Κυπέλλου Γυναικών, την ίδια ημέρα με αυτόν των Ανδρών (18/2).

Η κοινή συνέντευξη Τύπου, με εκπροσώπηση και από τις δέκα ομάδες, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο Marriott (Λεωφόρος Συγγρού 385).

Παρόντες θα είναι οι αρχηγοί και προπονητές των οκτώ ομάδων που θα λάβουν μέρος στο ΟΠΑΠ Final 8, Παναθηναϊκός AKTOR, Ολυμπιακός, Προμηθέας Πάτρας, ΠΑΟΚ mateco, Άρης Midea, Περιστέρι bwin, ΑΕΚ Betsson και Πανιώνιος, όπως επίσης οι αρχηγοί και προπονητές των δύο φιναλίστ του ΟΠΑΠ Τελικού Κυπέλλου Γυναικών, δηλαδή του Παναθηναϊκού και του νικητή του σημερινού ημιτελικού ανάμεσα σε Ελευθερία Μοσχάτου και Εσπερίδες»



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Πρόβλημα με Μαρσιάλ στη Γιουνάιτεντ

Next Article

Σοβαρά επεισόδια κι αναβολή αγώνα στην Κύπρο

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: