24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Στις Μηλιές η Γιάννα Αγγελοπούλου – Συζήτηση με φορείς για το μέλλον του τόπου (video)

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Στις Μηλιές Νοτίου Πηλίου, με φόντο την πρόταση του Δήμου για ίδρυση νέου μουσείου, βρέθηκε το μεσημέρι η πρόεδρος της Επιτροπής 2021 Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, μαζί με κλιμάκιο της Επιτροπής, στο πλαίσιο και των επαφών για τα 200 χρόνια της Επανάστασης.

Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου έχει υποβάλλει πρόταση για την ίδρυση του νέου Μουσείου Μηλεών, στο πλαίσιο του προγράμματος «Α. Τρίτσης». Η πρόταση προεγκρίθηκε με σκοπό να χρηματοδοτηθεί το έργο με το ποσό των 330 χιλιάδων ευρώ.

Η κα Αγγελοπούλου μαζί με τον Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου, Μιχάλη Μιτζικό, επισκέφθηκε το Μουσείο Μηλεών, ενημερώθηκε για τη συμμετοχή του στην Επανάσταση του 1821, και είδε με ενδιαφέρον το διαθέσιμο υλικό.

Η Πρόεδρος της Επιτροπής ευχαρίστησε την τοπική κοινωνία και τους δημότες του Νοτίου Πηλίου, γιατί με τις προτάσεις τους έδειξαν την αγάπη και το πάθος για τον τόπο τους και ανέδειξαν την ιστορία, τα μοναδικά τοπόσημα, τα προϊόντα, αλλά και τις τεχνικές της περιοχής. «Καλέσαμε την κοινωνία να μας πει πώς θέλει να γιορτάσει αυτήν την επέτειο. Και όταν δίνεις το λόγο στη βάση της κοινωνίας, το αποτέλεσμα είναι ουσιαστικές προτάσεις για σημαντικά ζητήματα που μπορούν να ωφελήσουν τον κάθε τόπο» τόνισε.

Ακούστε ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις της Προέδρου της Επιτροπής 2021 στην κάμερα της ΕΡΤ:


 

 

Ρεπορτάζ: Φρόσω Παύλου

www.ertnews.gr



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Στην Αίγυπτο αύριο ο πρωθυπουργός- Με ποιους αξιωματούχους θα συναντηθεί

Next Article

Ιερέας καταγγέλλει ιατρικό λάθος για τον θάνατο της 14χρόνης κόρη του

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: