24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Στίβεν Τζέραρντ: «Φάρμακο αυτές οι νίκες, μισώ να χάνω»

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Στίβεν Τζέραρντ: «Φάρμακο αυτές οι νίκες, μισώ να χάνω»

Ο νέος προπονητής της Άστον Βίλα επεσήμανε πως νίκες όπως η χθεσινή (2-0 επί της Μπράιτον), αποτελούν πηγή ανακούφισης.

Τα γκολ των Όλι Γουότκινς και Τάιρον Μινγκς έδωσαν στην Άστον Βίλα τη νίκη επί της Μπράιτον, τερματίζοντας μια σειρά από πέντε ήττες σε αγώνες πρωταθλήματος, που έφεραν την απόλυση του Ντιν Σμιθ από τον σύλλογο και την αντικατάστασή του με τον Τζέραρντ στις 11 Νοεμβρίου.

Τα στιγμιότυπα της νικηφόρας αναμέτρησης ενάντια στη Μπράιτον:

Ο πρώην αρχηγός της Αγγλίας έπαιξε περισσότερα από 700 παιχνίδια για τη Λίβερπουλ μεταξύ 1998 και 2015 και κέρδισε εννέα τρόπαια με τους «κόκκινους».

«Θα είμαι πάντα όσο πιο αυθεντικός μπορώ. Αν κάποιος αμφιβάλλει για μένα, ας με παρακολουθήσει μετά από αυτά τα γκολ. Αυτό είναι πραγματικό. Είναι όλα αυτά που σου λείπουν ως παίκτης. Είναι ο λόγος που θέλεις να μείνεις στο παιχνίδι, είναι το φάρμακό μου», είπε ο Τζέραρντ.

«Προσπαθείς να ελέγξεις τα συναισθήματά σου, αλλά μέσα σου κλωτσάς κάθε μπάλα. Θέλω να προπονώ από το πλάι, θέλω να είμαι ορατός και να τους βοηθάω, να τους καθοδηγώ. Μέσα μου είναι αυτό που είχα ως παίκτης, αυτή η θέληση για νίκη, αυτή η ώθηση. Μισώ να χάνω»», προσέθεσε.

«Νομίζω ότι τελειώσαμε το παιχνίδι εξαιρετικά δυνατά. Έχουμε πολλά πράγματα να χτίσουμε. Με τον καιρό θα γίνουμε πιο δυνατοί, θα αναπτυχθούμε και θα γίνουμε καλύτεροι».

Η Άστον Βίλα, 15η στη βαθμολογία του πρωταθλήματος με 13 βαθμούς, θα αντιμετωπίσει την Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχερστ Παρκ» το ερχόμενο Σάββατο (27/11).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

sports.ert.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Κρούσματα COVID–19 στον ΠΑΣ Λαμία εν όψει Παναθηναϊκού, αναμένεται επίσημη ενημέρωση από τη Λίγκα

Next Article

Πυγμαχία: Σάρωσαν τα μετάλλια στη Σερβία οι Έλληνες Πυγμάχοι

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: