24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Στο πλευρό της Χάλεπ ο Μουράτογλου

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

 

Ο προπονητής της Ρουμάνας πρωταθλήτριας, εξέφρασε την πλήρη εμπιστοσύνη του προς την αθλήτριά του, αναφέροντας πως είναι εντελώς κατά του ντόπινγκ.

Η κορυφαία τενίστρια, Σιμόνα Χάλεπ, βρέθηκε θετική σε φάρμακο κατά της αναιμίας στα πλαίσια ελέγχων του φετινού US Open, σύμφωνα με την Διεθνή Υπηρεσία Ακεραιότητας του Τένις.

Ο προπονητής της, Πατρίκ Μουράτογλου, στάθηκε στο πλευρό της Χάλεπ, δηλώνοντας πως αποτελεί πρ’οτυπο ακεραιότητας και δεν θα περνούσε ποτέ από το μυαλό της να πάρει κάποια απαγορευμένη ουσία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Πατρίκ Μουράτογλου:

«Αρχικά, θα ήθελα να εκφράσω πόσο σοκαρισμένοι είμαστε όλοι στην ομάδα, από τότε που μάθαμε πως η Σιμόνα ήταν θετική σε έλεγχο ντόπινγκ στο US Open. Στα σχεδόν 30 χρόνια που έχω δουλέψει με εκατοντάδες επαγγελματίες αθλητές, ποτέ δεν αντιμετώπισα μια κατάσταση σαν κι αυτή.

Εκτιμώ ότι πολλοί άνθρωποι από τον κόσμο του τένις που έχουν δουλέψει με τη Σιμόνα ή τη γνωρίζουν για πολλά χρόνια, βγήκαν και μίλησαν. Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς τους ανθρώπους που σε αυτή την πολύ κρίσιμη στιγμή για τη Σιμόνα, εξέφρασαν πως είναι μια αξιόλογη γυναίκα. Τα λόγια τους μεταδίδουν με βεβαιότητα το μήνυμα που και εγώ στηρίζω.

Από το θετικό τεστ της Σιμόνα την προηγούμενη εβδομάδα, επέλεξα να μείνω σιωπηλός. Η προτεραιότητά μου είναι να βάλω όλη την ενέργειά μου για να τη βοηθήσω και να τη στηρίξω να αποδείξει την αλήθεια, κάθε μέρα.

Γνωρίζω τη Σιμόνα πολύ καλά και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αποτελεί πρότυπο ακεραιότητας. Είναι εντελώς κατά του ντόπινγκ και ξέρω πως δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό της να πάρει απαγορευμένη ουσία. Την εμπιστεύομαι σε αυτό 100%. Μαζί θα παλέψουμε για να αποδείξουμε την αλήθεια».



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

“Τυφώνας” Γιάννης… παρέσυρε τους Νετς

Next Article

Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός: Να μείνει «ζωντανός» για το Conference League

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: