24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Στον “αέρα” του Netflix το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η στιγμή που περίμεναν όλοι οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και δη οι υποστηρικτές της Ferrari και του Μίκαελ Σουμάχερ έφτασε, αφού από το πρωί της Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου είναι στον “αέρα” του Netflix το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1.

Μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις και αρχειακό υλικό, αυτό το ντοκιμαντέρ σκιαγραφεί ένα ευαίσθητο πορτρέτο του Γερμανού πρώην πιλότου της Formula 1, ο οποίος άφησε το αποτύπωμά του στο άθλημα και θεωρήθηκε (ακόμη θεωρείται) ως ο GOAT στην ιστορία της Formula 1.

Μίκαελ Σουμάχερ: Επτά χρόνια από το μοιραίο ατύχημα

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, με τη συμμετοχή πολλών δικών του ανθρώπων, προκειμένου να αποτυπωθεί επ’ ακριβώς η ζωή και η τεράστια καριέρα του. Μαζί κι όσα συμβαίνουν από εκείνη τη μοιραία στιγμή του ατυχήματος, στις 29 Δεκεμβρίου 2013, όταν τραυματίστηκε σοβαρά την ώρα που έκανε σκι.

Ένα ατύχημα που τον άφησε αρχικά σε κώμα, κάνοντας παράλληλα εξαιρετικά δύσκολη τη συνέχεια της ζωής του. Μέχρι και σήμερα, έχοντας την πλήρη υποστήριξη και συμπαράσταση της συζύγου, των παιδιών και της οικογένειάς του, ο Μίκαελ Σουμάχερ συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Το ντοκιμαντέρ είναι σε σκηνοθεσία των Χανς – Μπρούνο Κάμερτονς, Βανέσα Νέκερ και Μίκαελ Βεχ, με την υποστήριξη της οικογένειας του Μίκαελ Σουμάχερ.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Μουρίνιο: “Έχουμε πέντε νίκες και όχι πενήντα, ας μην είμαστε υπεραισιόδοξοι”

Next Article

Κηδεύτηκε ο Λάμπης Κουιρουκίδης

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: