Παραμένει κοντά στη μεταποίηση αγροδιατροφικών προϊόντων το Επιμελητήριο Καβάλας, ενώ παράλληλα με το πρόγραμμα προώθησης τοπικών αλιευτικών προϊόντων, υλοποιεί ένα νέο πρόγραμμα για ΠΓΕ και ΠΟΠ προϊόντα από την Καβάλα και τη Θάσο και συγκεκριμένα για το κρασί, την ελιά θρούμπα και το λάδι Θάσου. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Μάρκος Δέμπας, βρέθηκε αυτή την εβδομάδα […]
The post Σχεδιάζει το δικό του καλάθι το Επιμελητήριο Καβάλας appeared first on ypaithros.gr.