24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Συγκλονιστικός Έρικσεν: Περιγράφει την περιπέτεια του και προκαλεί ανατριχίλα (video)

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Συγκλονιστικός Έρικσεν: Περιγράφει την περιπέτεια του και προκαλεί ανατριχίλα (video)

 

Ο Κρίστιαν Έρικσεν μίλησε για πρώτη φορά σε μέσο της πατρίδας του για εκείνες τις στιγμές που «πάγωσαν» τον ποδοσφαιρικό πλανήτη μετά την κατάρρευσή του στο παιχνίδι με τη Φινλανδία στο Euro του περασμένου καλοκαιριού.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός απάντησε και συγκλόνισε με όσα βίωσε όταν άνοιξε τα μάτια του μετά την κατάρρευσή του, ενώ περιέγραψε λεπτομερώς την περιπέτειά του.

«Θυμάμαι το πλάγιο που εκτέλεσε ο Μέλε. Χτύπησε η μπάλα στο στήθος μου και του την έδωσα πίσω με το πόδι. Ένιωσα ένα μικρό μυικό τσίμπημα και μετά λιποθύμησα» είπε ο Έρικσεν και συνέχισε την αφήγησή του για το συγκλονιστικό συμβάν:

«Όταν ξύπνησα ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελα. Ένιωσα κάποιους να με πιέζουν στο στήθος. Έκανα προσπάθεια για να πάρω ανάσα. Στο βάθος άκουγα φωνές, όχι δυνατές, αν και λογικά όλοι ήταν από πάνω μου. Άκουσα τους γιατρούς από πάνω μου. Σκέφτηκα ότι δεν μπορεί να είμαι ξαπλωμένος στον αγωνιστικό χώρο. Η πρώτη σκέψη μου ήταν ότι είχα κάποιο πρόβλημα στην σπονδυλική στήλη, πως κάτι είχε σπάσει. Αναρωτήθηκα αν μπορούσα να κουνήσω τα πόδια μου. Προσπάθησα στην αρχή να κουνήσω τα δάχτυλα των ποδιών. Θυμάμαι τα πάντα από την μεταφορά μου και μετά, αλλά όχι εκείνα τα λεπτά που ήμουν στον αγωνιστικό χώρο, εκείνα τα λεπτά που είπαν ότι πέθανα». 

Και πως είναι να ξυπνάς από τον θάνατο; Η απάντηση του Έρικσεν είναι ανατριχιαστική…

sports.ert.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Σπουδαία προσθήκη για την Άστον Βίλα: Συμφώνησε με τον Κουτίνιο

Next Article

Λευτέρης Αυγενάκης: Σε Εισαγγελία, ΕΓΟ, ΕΟΕ και Υπουργείο Παιδείας οι 26 καταγγελίες

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: