Η μελέτη που διεξήχθη από τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ, ανέλυσε τη διατροφή 114.000 ενηλίκων Αμερικανών για μια περίοδο 30 και πλέον ετών. Αποκάλυψε ότι όσοι κατανάλωναν τα περισσότερα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα, αντιμετώπιζαν 4% υψηλότερο κίνδυνο θανάτου από οποιαδήποτε αιτία και 8% αυξημένο κίνδυνο θανάτου από νευροεκφυλιστικές παθήσεις όπως η άνοια. Οι τέσσερις κύριοι τύποι υπερεπεξεργασμένων τροφίμων […]
The post Τα 4 χειρότερα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα που αυξάνουν τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου appeared first on Aftodioikisi.gr.