24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Τα πέντε πιο επικά ατυχήματα μοντέλων στην πασαρέλα!

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Το modelling θεωρείται από τους περισσότερους ένα πολύ glamorous και εύκολο επάγγελμα. Τα μοντέλα φαινομενικά ζουν σε ένα κόσμο γεμάτο από designer ρούχα και αξεσουάρ, φωτογραφίσεις, ταξίδια 24/7 και πασαρέλες… Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να τα κάνεις όλα αυτά;

Τα παρακάτω ατυχήματα μας αποδεικνύουν πως το modelling μάλλον δεν είναι και τόσο απλό όσο φαίνεται, ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που οποιοδήποτε λάθος γίνεται, συμβαίνει μπροστά σε φωτογράφους, κάμερες και εκατοντάδες θεατές. Μερικά supermodels όπως η Naomi Campbell, η Bella Hadid και η Karlie Kloss έχουν χάσει την ισορροπία τους επάνω στην πασαρέλα – ακόμη και αν έχουν περπατήσει χιλιόμετρα γεμάτες αυτοπεποίθηση – και οι πτώσεις τους έχουν καταγραφεί σε βίντεο και φωτογραφίες.

Ευτυχώς δεν πτοήθηκαν και αντιμετώπισαν σωστά τις δύσκολες καταστάσεις, γράφοντας έτσι ιστορία!

  • Naomi Campbell – Vivienne Westwood 1993

Ακόμη και η iconic Naomi Campbell είχε κατά καιρούς τις άτυχες στιγμές της. Στο Fall/Winter 1993 show της Vivienne Westwood, η πτώση της βασίλισσας της πασαρέλας μας έμεινε αξέχαστη! Η Naomi φορούσε πολύ ψηλά platform heels της σχεδιάστριας και αφού έπεσε και γέλασε, ξανασηκώθηκε για να συνεχίσει.

  •  Bella Hadid – Michael Kors  άνοιξη/καλοκαίρι 2017

Κατά τη διάρκεια της πασαρέλας του Michael Kors, η Bellla Hadid έχασε την ισορροπία της. Η πτώση της όχι μόνο δεν την πτόησε, αλλά την έκανε να αντιμετωπίσει με χιούμορ το συμβάν και να ανεβάσει και το σχετικό στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, διακωμωδώντας την αμήχανη στιγμή.

  • Karlie Kloss – Fendi  άνοιξη/καλοκαίρι 2011

Η Karlie Kloss είναι μια πιο ιδιαίτερη περίπτωση καθώς δεν έπεσε στην πασαρέλα, όμως γλίστρησε στα παρασκήνια! Η κάμερα κατέγραψε το σχετικό στιγμιότυπο, το οποίο έκανε στην συνέχεια το γύρο του διαδικτύου.

  • Candice Swanepoel – Givenchy  άνοιξη/καλοκαίρι 2016

Η Candice Swanepoel βρέθηκε ξαφνικά με το πρόσωπο στην πασαρέλα, τραβώντας όλα τα βλέμματα, εξαιτίας των αδέξιων παπουτσιών, αλλά και των μικρών σκαλοπατιών που είχαν τοποθετηθεί στην πασαρέλα του οίκου Givenchy!

  • Catherine Loewe – Jean Paul Gaultier Haute Couture φθινόπωρο/χειμώνας 2014

Η Catherine Loewe έχει εμπειρία πολλών χρόνων, ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει στα 56 της χρόνια ένα λάθος στην επίδειξη του Jean Paul Gaultier. Παραπάτησε καταλήγοντας στο πάτωμα της πασαρέλας! Φυσικά δεν έχασε την αυτοπεποίθησή της και αντιμετώπισε το συμβάν ως μια σωστή επαγγελματίας.

 

The post Τα πέντε πιο επικά ατυχήματα μοντέλων στην πασαρέλα! appeared first on Instyle GR.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 15/08 έως 21/08: Ανατροπές της τελευταίας στιγμής

Next Article

Μαρία Βοσκοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά την κηδεία του πατέρα της

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: