24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Τα Ζώδια σήμερα: Σάββατο (9/3) – Σκορπιοί αλήθειες έρχονται στο προσκήνιο

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Σήμερα, Σάββατο 9 Μαρτίου, η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στους Ιχθείς και δίνει στα ζώδια διαίσθηση, κατανόηση και υποστήριξη. Τα ζευγάρια επικοινωνούν και αναθερμαίνουν τα συναισθήματα τους. Αποδοχή και υποστήριξη, ανοίγματα σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης. Οι νέες γνωριμίες έχουν θετική εξέλιξη, με ρομαντισμό και έλξη.

Κριός

Αξιοποιείς θέματα επικοινωνίας και είσαι πιο κοντά στους στόχους που έχεις θέσει για την επαγγελματική σου εξέλιξη. Επιλύεις νομικές υποθέσεις και αυτό λειτουργεί θετικά στη διάθεσή σου. Χαίρεσαι τις στιγμές με άτομα από το περιβάλλον σου και χαλαρώνεις.

Ταύρος

Θέλεις να βυθιστείς στις σκέψεις σου και αυτό σε οδηγεί σε εκνευρισμό που επηρεάζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Συγκεντρώσου στις υποχρεώσεις γιατί θα υπάρξει ανατροπή του προγράμματος και τα λάθη όπως και το άγχος είναι πολύ πιθανά.

Δίδυμος

Εκφράζεις όσα σε καταπιέζουν από το παρελθόν και με την ωριμότητα που επιδεικνύεις, εντυπωσιάζεις τα άτομα που σε περιβάλλουν. Η λογική σε βοηθά να βγεις από την έντονη συναισθηματική φόρτιση και να λειτουργήσεις πιο ρεαλιστικά από ποτέ.

Καρκίνος

Προκύπτουν εντάσεις στην οικογένεια καθώς η συμπεριφορά σου δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα και η υπερβολή σου σε εκθέτει. Η σύγκρουση και στον επαγγελματικό τομέα είναι ορατή, για αυτό δώσε προσοχή στον χειρισμό των καταστάσεων. Κυριάρχησε στις φοβίες και δες με ψυχραιμία την πραγματικότητα.

Λέων

Ζεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης με φίλους και νέες γνωριμίες πρωταγωνιστούν στη ζωή σου. Έχεις εξαιρετική επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και διαπιστώνεις ότι σε καταλαβαίνουν και σε στηρίζουν.

Παρθένος

Επαναπροσδιόρισε τις φιλοδοξίες σου και αφιέρωσε χρόνο στην οικογένειά σου για να ξεπεράσεις ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί. Η ενσυναίσθηση λειτουργεί ευεργετικά και καλό είναι να μην αφήσεις την κυκλοθυμία να σε επηρεάσει.

Ζυγός

Συναντήσεις με πρόσωπα από το εξωτερικό σε γεμίζουν χαρά και ανοίγουν μπροστά σου νέους ορίζοντες καθώς οι προτάσεις τους, ικανοποιούν τις απαιτήσεις σου. Η μέρα περνάει όμορφα με άτομα που έχεις να δεις καιρό και οι συζητήσεις μαζί τους, εκτοξεύουν την διάθεσή σου.

Σκορπιός

Αξιοποίησε τα οικονομικά σου και προχώρησε τις εμπορικές συμφωνίες καθώς το ένστικτό σου είναι αλάνθαστο. Αλήθειες έρχονται στο προσκήνιο και μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Σήμερα, είναι η ευκαιρία να αλλάξεις ριζικά τις σχέσεις που σε έχουν προβληματίσει.

Τοξότης

Δημιουργείς ένα περιβάλλον ασφάλειας και σταθερότητας στη ζωή σου αλλάζοντας τα δεδομένα με δραματικό τρόπο. Βαθύτερα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και σε οδηγούν σε κόντρες με πρόσωπα από το περιβάλλον σου.

Αιγόκερως

Εξομαλύνεις υποθέσεις και οι συμβουλές σου γίνονται αποδεκτές από το περιβάλλον σου. Οι συζητήσεις με συναδέλφους είναι εποικοδομητικές και οι ιδέες σου δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την επαγγελματική σου εξέλιξη.

Υδροχόος

Κλείνεις εκκρεμότητες και κρατάς χαμηλούς τόνους καθώς η ένταση επηρεάζει τον χώρο της δουλειάς σου. Χρειάζεσαι αυτοσυγκέντρωση για να διαχειριστείς υποθέσεις ενώ επιδιώκεις να απομονωθείς και να αφιερώσεις χρόνο σε εσένα.

Ιχθύς

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο καθώς τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι έχουν θετική διάθεση και κατανόηση απέναντι σου. Με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση ξεπερνάς τις ανασφάλειες ενώ οικογένεια και φίλοι στέκονται δίπλα σου.

The post Τα Ζώδια σήμερα: Σάββατο (9/3) – Σκορπιοί αλήθειες έρχονται στο προσκήνιο appeared first on InStyle.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Εύκολο μεσογειακό τηγανόψωμο από τον Άκη Πετρετζίκη!

Next Article

Έβελυν Καζαντζόγλου: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: