Τετρακίνητη η επόμενη Mercedes-AMG C63

Χωρίς σχόλια Share:

Το τέλος της παρούσας γενιάς της Mercedes-AMG C63 θα σημάνει και το τέλος εποχής για την πίσω κίνηση στην γρήγορη έκδοση της C-Class η οποία θα ακολουθήσει τα βήματα της μεγαλύτερης E-Class αποκτώντας τετρακίνηση αλλά με επιλογή drift-mode.

Η συνεχής αύξηση της ισχύος και των επιδόσεων είναι αναμφίβολα ένας από τους λόγους που ίσως σημάνουν το τέλος της πίσω κίνησης, τουλάχιστον στην κλασική της μορφής. Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ στον βρετανικό Τύπο η Mercedes έχει αποφασίσει να δώσει στην Mercedes-AMG C63 την τετρακίνητη μετάδοση της μεγαλύτερης Ε63.

Αυτή η απόφαση φαίνεται να στηρίζεται μεταξύ άλλων και σε έρευνα που έγινε μεταξύ των πελατών της στην οποία φαίνεται πως υπάρχει μια θετική διάθεση για την ασφάλεια που προσφέρει σε ένα πολύ δυνατό αυτοκίνητο η τετρακίνηση. Άλλωστε η παρουσία της δεν σημαίνει υποχώρηση στην οδηγική απόλαυση καθώς όπως και στην μεγαλύτερη Ε63 θα υπάρχει φυσικά το πρόγραμμα drift-mode στο οποίο αποσυνδεέται η μετάδοση στους εμπρός τροχούς κάνοντας το αυτοκίνητο πισωκίνητο.

Παράλληλα η παρουσία της τετρακίνησης ανοίγει το δρόμο για την αύξηση της ισχύος. Παρότι η Mercedes δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα κάτι τέτοιο είναι σχεδόν σίγουρο πως η νέα γενιά της C63 που αναμένεται το 2021 εκτός από τετρακίνηση θα έχει και μια αναβαθμισμένη έκδοση του 4.0λιτρου V8 twin-turbo με απόδοση που θα ξεπερνά τους 510 ίππους της σημερινής έκδοσης S.

 

 

The post Τετρακίνητη η επόμενη Mercedes-AMG C63 appeared first on NewsAuto.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Τα συστήματα ασφαλείας μπορεί να μειώσουν το κόστος των ασφαλίστρων

Next Article

Μικρές απλές συμβουλές για ασφαλή οδήγηση στις διακοπές

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: