Την Rolls Royce εμπιστεύεται ο Kim Jong-Un

Χωρίς σχόλια Share:

Ο ηγέτης της Β. Κορέας στην πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνιση του μετακινήθηκε με μια καινούργια Rolls-Royce Phantom που φαίνεται πως αντικατέστησε την παλιά Mercedes-Benz που χρησιμοποιούσε μέχρι τώρα.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Το νέο αυτοκίνητο του Βορειοκορεάτη ηγέτη έκανε την πρώτη του εμφάνιση κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Αμερικάνου Υπουργού Εξωτερικών, Mike Pompeo στην Β. Κορέα.

Μέχρι τώρα ο Kim Jong-Un χρησιμοποιούσε για τις μεταφορές του μια ειδκά κατασκευασμένη Mercedes Pullman Guard βασισμένη στην S600 όμως πλέον φαίνεται πως το νέο του όχημα θα είναι μια Rolls-Royce Phantom. Αν και δεν υπάρχει κανένα στοιχείο σχετικά με τις προδιαγραφές της είναι σίγουρο πως πρόκειται για ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο, πιθανότατα με την υπογραφή της Mutec που είναι η κορυφαία εταιρία του είδους που ασχολείται με τις Phantom.

kim4567654harpi640

Φυσικά και η παλιά Mercedes Pullman Guard που φυσικά είναι εξοπλισμένη με αντίστοιχα συστήματα ασφαλείας παραμένει στις υπηρεσίες του κρατικού μηχανισμού αλλά πλέον μάλλον για την μεταφορά άλλων υψηλόβαθμων στελεχών.

kim4567654harpi640_1Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

To Lexus LFA σε ρόλο… δοκιμαστή

Next Article

Jeep: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την παραγωγή του υβριδικού Renegade

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: