Το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Aston Martin θα κατασκευαστεί στην Ουαλία…

Χωρίς σχόλια Share:

Το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο της Aston Martin θα ονομάζεται Rapide E και θα κατασκευαστεί στο νέο εργοστάσιο της μάρκας στην Ουαλία.

Να θυμίσουμε πως πέρυσι το καλοκαίρι, η Aston Martin ανακοίνωσε πως θα κατασκευάσει 155 μοντέλα της Rapide, η οποία θα χρησιμοποιεί τεχνολογίες της Williams Advanced Engineering, αλλά δυστυχώς ακόμη δεν έχει ανακοινώσει η βρετανική μάρκα την αυτονομία, την τιμή και γενικά περισσότερες λεπτομέρειες για το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της.

Σύμφωνα με την Aston Martin, το νέο εργοστάσιο στην Ουαλία -στο οποίο έχει επενδύσει 50 δισεκατομμύρια λίρες (ή 56 δισεκατομμύρια ευρώ με τη σημερινή ισοτιμία)- θα γίνει το κέντρο κατασκευής των ηλεκτροκίνητων μοντέλων της.

Στο ίδιο εργοστάσιο πρόκειται να κατασκευαστούν τα ηλεκτρικά μοντέλα Lagonda από το 2021, ενώ να σημειώσουμε πως ήδη έχουν προσληφθεί πάνω από 150 εργαζόμενοι και προγραμματίζονται άλλες 750 προσλήψεις μέσα στα επόμενα χρόνια…

The post Το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Aston Martin θα κατασκευαστεί στην Ουαλία… appeared first on AutoMoto.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Αποκάλυψη για το νέο DS 3 CROSSBACK [VIDEO]

Next Article

ΚΙΑ Ceed GT 2019: Με ισχύ 201 ίππων

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: