24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Το σπίτι του “Home Alone” ενοικιάζεται και ο Buzz McCallister θα είναι ο οικοδεσπότης

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Είναι γεγονός! Η πιο διάσημη οικογένεια νοικιάζει το σπίτι της. Εύκολο αφού σε κάθε γιορτές λείπουν. Προσοχή μόνο, μπορεί να βρείτε στο σπίτι τον ξεχασμένο Kevin και να σας υποδεχτεί με παγίδες.

Η Airbnb, σε μια ακόμα μεγάλη συνεργασία, θα ενοικιάσει το σπίτι της οικογένειας McCallister στο Σικάγο, διακοσμημένο ακριβώς όπως οι ίδιοι το είχαν την δεκαετία του ’90. Και μάλιστα, οικοδεσπότης θα είναι ο, όχι και τόσο αξιαγάπητος θα έλεγα, μεγάλος αδερφός Buzz McCallister.

@architecturaldigest
@architecturaldigest

Η διαμονή θα περιλαμβάνει:

Ένα χριστουγεννιάτικο σκηνικό, με φωτάκια και στολισμένο δέντρο, άφθονες παγίδες (μην αγχώνεστε θα τις στήσετε μόνοι σας) και μια… υπέροχη αληθινή ταραντούλα. Έπαιξε κι αυτή το ρόλο της στην ταινία.

@news.airbnb.com
@architecturaldigest

Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε όποια λιχουδιά των ‘90s λαχταράει η καρδιά σας, από την Chicago’s finest pizza που ελπίζουμε να μην την παραδώσει ο συγκεκριμένος διανομέας, μέχρι και Kraft Macaroni&Cheese στα μικροκύματα.

@news.airbnb.com
@airbnb.news.com
@news.sky.com

Ένα πράσινο χνουδωτό μπουρνούζι, με την κλασική χτένα και ένα μπουκάλι aftershave, θα σας περιμένει στο κρεβάτι για να χρησιμοποιήσετε μπόλικο και να φωνάξετε μπροστά από τον καθρέφτη. Διαφορετικά μπορείτε ελεύθερα να τρέξετε πάνω κάτω στις σκάλες και να φωνάζετε! Από ευτυχία, υποθέτουμε, αφού μια τέτοια εμπειρία εκπληρώνει το χριστουγεννιάτικο όνειρο.

@airbnb.news.com
@news.sky.com

Προς τιμή του χριστουγεννιάτικου πνεύματος η Airbnb θα κάνει μια δωρεά στο παιδικό νοσοκομείο La Rabida. Οι κρατήσεις ανοίγουν στις 7 Δεκεμβρίου, για μια και μόνο διαμονή που θα πραγματοποιηθεί στις 12 του ίδιου μήνα και κοστίζει μόλις 25 δολάρια. Όνειρο ζω;

@wrike

 

The post Το σπίτι του “Home Alone” ενοικιάζεται και ο Buzz McCallister θα είναι ο οικοδεσπότης appeared first on Instyle GR.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Μυριέλλα Κουρεντή: «Ένας ηθοποιός πρέπει να κάνει δύο και τρεις δουλειές για να επιβιώσει»

Next Article

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Όλο το παρασκήνιο της γνωριμίας τους και τη σχέσης τους

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: