24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Τσάβι: «Αξίζαμε τη νίκη, ήμασταν άτυχοι»

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Τσάβι: «Αξίζαμε τη νίκη, ήμασταν άτυχοι»

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της La Liga, η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και έμεινε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στη Σεβίλη.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο τεχνικός των Καταλανών, Τσάβι, φάνηκε απογοητευμένος στις δηλώσεις του, τονίζοντας όμως ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη χθες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσάβι:

«Πιστεύω ότι χάσαμε δύο βαθμούς γιατί αξίζαμε την νίκη, αφού ήμασταν κυρίαρχοι στον αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο, παίξαμε πολύ καλά, με προσωπικότητα και με τον τρόπο που θέλαμε, με πίεση μετά από ήττα, με κίνηση και βελτιωθήκαμε σε πολλά σημεία, αλλά δεν κατέστη δυνατό να νικήσουμε. Αυτή η Μπάρτσα, πλησιάζει περισσότερο σε αυτό που θέλω. Μια θαρραλέα και επιθετική Μπάρτσα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ημασταν άτυχοι. Η ομάδα βελτιώνεται και είμαι υπερήφανος, αν και δεν είμαι υπερήφανος για την ισοπαλία, γιατί η Μπάρτσα είναι φτιαγμένη για να κερδίζει. Ηταν ένας αγώνας που έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να μπούμε στη ζώνη του Champions League. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Μερικές φορές πρέπει να έχεις περισσότερη υπομονή και ωριμότητα για να καταλάβεις καλύτερα το παιχνίδι».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

sports.ert.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ο Ανδρέας Ζαγκλής θα επισκεφτεί τα γραφεία της ΕΟΚ τη Δευτέρα (27/12)

Next Article

Παναιτωλικός-Νίκη Βόλου: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα (photos)

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: