24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Τζόκοβιτς: “Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο”

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη) μπορεί να μην ολοκλήρωσε το ιστορικό Calendar Year Grand Slam αφού ηττήθηκε στον τελικό του US Open από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ (Νο2 στην Παγκόσμια κατάταξη), ωστόσο κατά την απονομή του τροπαίου του μετά τον τελικό του Αμερικανικού Όπεν δήλωσε πως το βράδυ της 12ης Σεπτεμβρίου έγινε ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο.

Ο Νο1 τενίστας του κόσμου, αναφέρθηκε στην φοβερή υποστήριξη που είχε από τους φιλάθλους στις κερκίδες του Arthur Ashe, τονίζοντας πως δεν έχει ξανανιώσει έτσι στη Νέα Υόρκη.

Φυσικά, έδωσε τα εύσημα στον μεγάλο νικητή, Ντανίλ Μεντβέντεφ και εξέφρασε τη σιγουριά του, πως στο εγγύς μέλλον, ο Ρώσος θα βρεθεί ξανά στη θέση του νικητή Grand Slam.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Πολλά συγχαρητήρια στον Ντανίλ. Φοβερός τελικός, απίθανο τουρνουά. Αν ένας τενίστας αξίζει αυτή τη στιγμή να κατακτήσει Grand Slam, είσαι εσύ. Έχεις μια εξαιρετική ομάδα και σου εύχομαι πολλά ακόμη Grand Slams. Είμαι σίγουρος πως θα ξαναβρεθείς σε αυτή τη θέση.

Σκεφτόμουν πριν τον τελικό, τι θα πω μετά το ματς. Είτε κερδίσω, είτε χάσω. Σήμερα, μπορεί να μην κέρδισα, αλλά η καρδιά μου γέμισε με χαρά. Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο αυτή τη στιγμή, γιατί εσείς με κάνατε να νιώσω έτσι.

Δεν είχα ξανανιώσει ποτέ έτσι στη Νέα Υόρκη. Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας. Σας αγαπώ και τα λέμε σύντομα“.

Πηγή: Tennis24.gr



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ολυμπιακός: Το αρνητικό ρεκόρ του Βαλμπουενά φανερώνει τη μοναξιά του απέναντι στον Ατρόμητο

Next Article

Γυμναστική: Κέρδος για την Κατσάλη η συμμετοχή στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ ενόργανης της Μερσίνης

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: