24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Βαγγέλης Μαρινάκης για παρακολουθήσεις: «Να κινήσει γη και ουρανό ο Κυριάκος Μητσοτάκης ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση»

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
eurokinissi

Ο ιδιοκτήτης του ομίλου Alter Ego Media και του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης με γραπτή δήλωσή του αναφέρθηκε στη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι, δεν υπήρξε κάποια αναφορά του κ. Μαρινάκη στα όσα είπε ο κ. Βρέντζος στη Λεωφόρο για «εγκληματική οργάνωση στο χώρο του ποδοσφαίρου», ενώ νωρίτερα ο πρωθυπουργός είχε αναφέρει μεταξύ άλλων (για τις δηλώσεις Βρέντζου) ότι «περιμένω να καταδικαστεί με απόλυτη σαφήνεια από τη διοίκηση της ομάδος».

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Ο πρωθυπουργός με τη συνέντευξή του αποδέχθηκε την ύπαρξη δικτύου παρακολουθήσεων στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό predator, από συγκεκριμένους κύκλους. Αρνήθηκε βεβαίως τη δική του συμμετοχή. Δεν θα μπορούσε άλλωστε.

Ωστόσο δεν αρκεί η κατηγορηματική άρνηση του. Οφείλει πράξεις και κινήσεις συγκεκριμένες προκειμένου να προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον από το υπαρκτό, επικίνδυνο και βαθιά αντιδημοκρατικό δίκτυο παραβίασης θεμελιωδών δικαιωμάτων.

Ο Πρωθυπουργός επιβάλλεται να βρει την τόλμη, να κινήσει γη και ουρανό, ώστε να διαλευκάνει αυτή την τόσο νοσηρή υπόθεση και να φέρει ενώπιον της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης τους υπαίτιους αυτής της τόσο άθλιας ιστορίας που νοθεύει τη Δημοκρατία και υπονομεύει τους θεσμούς.

Οι δε αναφορές σε εκβιασμούς, υπαγορεύσεις, αλλαγές θέσεων και απόψεων δεν μας αφορούν, δεν μας ταιριάζουν. Μόνο όσοι εμπλέκονται σε εξωθεσμικές παρακολουθήσεις και στον υπόκοσμο, καταφεύγουν σε τέτοια μέσα.

Εμείς τις ίδιες αρχές και αξίες της φιλελεύθερης Δημοκρατίας υπηρετήσαμε εξ αρχής και σε αυτές επιμένουμε. Χωρίς αναστολές, χωρίς φόβο και με το αυτό πάθος».

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ο Ολυμπιακός πήρε τρία πρωταθλήματα, πού ήταν τότε η εγκληματική οργάνωση;»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε τη δική του απάντηση στις «βόμβες» Βρέντζου για «φασιστικό παρακράτος στο ελληνικό ποδόσφαιρο και καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου», κάνοντας την ερώτηση «Πού ακριβώς ήταν αυτή η εγκληματική οργάνωση όταν ο Ολυμπιακός πήρε τρία πρωταθλήματα με 20 βαθμούς διαφορά;»

Στη συνέχεια, ζήτησε «να καταδικαστεί με απόλυτη σαφήνεια από τη διοίκηση της ομάδος» η δήλωση του κ. Βρέντζου, ενώ έστειλε και το δικό του «μήνυμα», λέγοντας ότι «κάποιοι έχουν μπλέξει τους ρόλους εδώ. Κάποιοι θεωρούν ότι επειδή μπορεί να έχουν μία ομάδα ή να ελέγχουν κάποια μέσα μαζικής ενημέρωσης ή ενδεχομένως και τα δύο, να θεωρούν ότι μπορούν να εκβιάζουν, να υπαγορεύουν στην κυβέρνηση, να υπονομεύουν -αλλάζοντας απόψεις από τη μία μέρα στην άλλη- τη διαδρομή της χώρας».

Η απάντηση Μητσοτάκη:

Τα άκουσα και εγώ αυτά, για εγκληματική οργάνωση, κατά τον εκπρόσωπο της ομάδος, στο ποδόσφαιρο τα τελευταία τρία χρόνια εις βάρος του Ολυμπιακού. Είμαι Ολυμπιακός προσωπικά. Ο Ολυμπιακός πήρε τρία πρωταθλήματα, αν δεν κάνω λάθος με 26, 19 και 18 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο, τα τελευταία τρία χρόνια. Πού ακριβώς ήταν αυτή η εγκληματική οργάνωση τότε;

Αυτό ως προς το συγκεκριμένο σχόλιο, το οποίο περιμένω να καταδικαστεί με απόλυτη σαφήνεια από τη διοίκηση της ομάδος.

Θα σας πω όμως και κάτι ευρύτερο, κ. Χατζηνικολάου. Κάποιοι έχουν μπλέξει τους ρόλους εδώ. Κάποιοι θεωρούν ότι επειδή μπορεί να έχουν μία ομάδα ή να ελέγχουν κάποια μέσα μαζικής ενημέρωσης ή ενδεχομένως και τα δύο, να θεωρούν ότι μπορούν να εκβιάζουν, να υπαγορεύουν στην κυβέρνηση, να υπονομεύουν -αλλάζοντας απόψεις από τη μία μέρα στην άλλη- τη διαδρομή της χώρας.

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε εδώ ότι οι ρόλοι του καθενός είναι απόλυτα καθορισμένοι. Η κυβέρνηση έχει λαϊκή νομιμοποίηση. Εκλεγόμαστε από τον λαό. Θέλουμε τους επιχειρηματίες συμμέτοχους στην προσπάθεια προόδου της χώρας. Δεν είναι όμως ούτε υποβολείς μας, ούτε είναι φορείς των δικών τους συμφερόντων που πιέζουν την κυβέρνηση για να γίνει το δικό τους χατίρι.

Άρα, το μήνυμα το οποίο στέλνω προς κάθε κατεύθυνση είναι ότι η κυβέρνηση και εγώ προσωπικά ούτε δεχόμαστε πιέσεις, ούτε είμαστε αντικείμενα εκβιασμού. Και καλά θα κάνουν όλοι να αναλογιστούν ποιοι είναι οι ρόλοι τους. Και δεν απευθύνομαι μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση, απευθύνομαι συνολικά. Η χώρα έχει πληρώσει ακριβά, κ. Χατζηνικολάου…

«Βόμβες» Βρέντζου: «Φασιστικό παρακράτος, οργανωμένο έγκλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου»

Δηλώσεις που προκαλούν αίσθηση από τον Γιάννη Βρέντζο, μετά το 1-1 του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, που άφησε με μεγάλα παράπονα από τη διαιτησία τους Πειραιώτες.

Το διοικητικό στέλεχος των ερυθρόλευλων λίγα λεπτά μετά το τέλος του ντέρμπι των αιωνίων που βρήκε τον ΠΑΟ να ισοφαρίζει με πέναλτι που κέρδισε στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά εκτελέστηκε στο 13ο, εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά πάντων και έκανε ευθεία επίθεση στην κυβέρνηση για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας ότι ο ίδιος προτείνει την αποχώρηση του Ολυμπιακού από τη Super league 1.

Μάλιστα έκανε λόγο για «φασιστικό παρακράτος που διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και που διέπεται από οργανωμένο έγκλημα. Είναι βέβαια λογικό, καθώς τα τρία τελευταία χρόνια λειτούργησε στην κυβέρνηση καθεστώς παρανομίας, με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα παράνομα και λαθραία στοιχεία.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Βρέντζου στην Cosmote TV:

«Αυτό που είναι ξεκάθαρο και αναδείχθηκε είναι πως το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα. Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία.

Η ανοχή μας στην ανομία τελείωσε. Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

#ΒΑΓΓΕΛΗΣ_ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ #ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ #ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ύδρα: Διαρρήκτες άρπαξαν χρυσαφικά και χρήματα από κοσμηματοπωλείο και εξαφανίσθηκαν

Next Article

Συνάντηση στην ΕΠΟ για την επαγγελματική διαιτησία

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: