24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Βόλος – Αστέρας 2-1: Επέστρεψε στα χαμόγελα και τις επιτυχίες

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Χαμόγελα ξανά στον Βόλο. Οι Θεσσαλοί επικράτησαν 2-1 του Αστέρα και επέστρεψαν στις νίκες έπειτα απ’ την ήττα στη Λεωφόρο απ’ τον Παναθηναϊκό και παράλληλα στην κορυφή με παιχνίδι περισσότερο. Έτσι, η ομάδα του Αμπασκάλ πήρε την τέταρτη νίκη του, έπειτα από πέντε παιχνίδια στη Super League Interwetten.

Ο Αστέρας πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα στον πέμπτο αγώνα και παρέμεινε στους δύο πόντους, με τους Αρκάδες να συνεχίζουν να αγνοούν τη νίκη.

Γκολ του Βόλου κόντρα στη ροή

Ο Αστέρας μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να γίνει απειλητικός. Στο 11′ είχε καλή ευκαιρία με τον Κρέσπι και απέκρουσε ο Κότνικ. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπαράλες είχε μεγάλη ευκαιρία. Έπειτα από σέντρα του Σίτο, ο Αργεντινός επιθετικός πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι από κοντά και έδιωξε με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Βόλου.

Κόντρα στη ροή του ματς οι Θεσσαλοί πήραν το προβάδισμα στο 17ο λεπτό. Ο Παπαδόπουλος έχασε την μπάλα, έπειτα από σέντρα του Φεράρι, θέλησε να προλάβει τον Ρεγκατέν και τον ανέτρεψε στην περιοχή. Το πέναλτι επικυρώθηκε και απ’ το VAR. Ο Φαν Βέερτ ανέλαβε την εκτέλεση, ο κίπερ του Αστέρα έμεινε στο κέντρο της εστίας και έτσι ο Βόλος έγραψε το 1-0.

Προσπάθησε να ελέγξει ο Βόλος σ’ ένα δυνατό πρώτο ημίχρονο

Ο Βόλος στα επόμενα λεπτά του γκολ επιχείρησε να ελέγξει τον ρυθμό και να πάει το παιχνίδι στα δικά του μέτρα. Βέβαια, όσο κυλούσαν τα λεπτά οι Αρκάδες έπαιρναν μέτρα στο γήπεδο προσπαθώντας να βρουν μία αντίδραση στο παιχνίδι. Στο 33′ ο Άλβαρες εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα “έπρεπε” να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Οι Θεσσαλοί όταν είχαν την κατοχή φρόντιζαν να παγώνουν το ματς, κυκλοφορώντας την μπάλα. Οι Αρκάδες βέβαια είχαν νέα ευκαιρία στο 39′ με τον Καρμόνα να κλέβει απ’ τα αριστερά να πατάει στην περιοχή, αλλά τον Κότνικ να αποκρούει.

Κλείδωσε τη νίκη για τον Βόλο ο Φεράρι, μείωσε ο Σόνι

Απ’ το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Βόλος είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Φρόντιζε να κρατάει τον Αστέρα μακριά απ’ την περιοχή του και φυσικά να γίνει απειλητικός, όταν του δινόταν η ευκαιρία. Οι Αρκάδες είχαν τελική με κεφαλιά του Μπαράλες στο 57′, ωστόσο ο Κλέιμαν δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα.

Πατήστε στο “Πραγματικός σχηματισμός” για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Στο 60ο λεπτό ο Γκρίλο βρήκε δίχτυα με ένα ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ στα αριστερά της περιοχής. Ωστόσο, το γκολ δεν μέτρησε ποτέ με τον διαιτητή να σφυρίζει οφσάιντ, απόφαση που επικύρωσε το VAR. Ο Ράσταβατς απ’ την πλευρά του προσπαθούσε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του με την είσοδο των Σόνι – Μπενίτο.

Εφόσον, οι Θεσσαλοί ήλεγχαν το παιχνίδι πέτυχαν και το γκολ, με το οποίο “κλείδωσαν” τη νίκη.Ο Ρεγκατέν, έπειτα από κλέψιμο στη μεσαία γραμμή, πάτησε στα αριστερά της περιοχής, μοίρασε στον Φεράρι, ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 85ο λεπτό του παιχνιδιού, ο Αστέρας κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι σκοράροντας και το πρώτο του γκολ στη σεζόν. Έπειτα από σέντρα του Σίτο απ’ τα αριστερά, ο Σόνι έκανε το κοντρόλ στην περιοχή και με ωραίο σουτ πλαγιάζοντας το σώμα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-1.

Τα στατιστικά του αγώνα

Τα σημαντικά γεγονότα

Η βαθμολογία της Super League Interwetten



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Must win στο 3.22 για τη Μινεσότα

Next Article

Ο Σκότι Γουίλμπεκιν πολυτιμότερος παίκτης της πρεμιέρας στην Ευρωλίγκα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: