24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Βραβεύτηκαν διακριθέντες προπονητές από την ΠΟΠΑ

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

 

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη εκδήλωση για τη βράβευση προπονητών από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Προπονητών Αθλημάτων.

Για πρώτη φορά την Τρίτη 28 Μαρτίου στο Δημαρχείο της Ηλιούπολης, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τη βράβευση διακριθέντων προπονητών για το 2022 αλλά και προπονητών που έχουν προσφέρει διαχρονικά στον ελληνικό αθλητισμό.

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ και ΕΡΑ ΣΠΟΡ, Βίκυ Σπύρου, ενώ ανάμεσα στους προπονητές που βραβεύτηκαν ήταν οι Γιώργος Πομασκι (Τεντόγλου) , Θοδωρής Βλάχος (προπονητής Εθνικής ομάδας ανδρών), Ναπολέων Κεφαλόπουλος (Αντιγόνη Ντρισμπιωτη), Δημήτρης Ράφτης (προπονητής Λευτέρη Πετρούνια), Παναγιώτης Βελέτζας (Απόστολος Χρήστου), Τζιάνι Ποστιλιόνε (κωπηλασία, Στέφανος Ντούσκος), Γιώργος Μπαρτζώκας, Απόστολος Τσιτσιπάς (εκ μέρους του παρέλαβε το βραβεία η αδερφή του Στέφανου Ελισάβετ), ΕΡΑ ΣΠΟΡ, Κώστας Μότσης (μετά θανατον) και η ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Ναπολέων Κεφαλόπουλος: «Το παράδειγμα της Αντιγόνης δείχνει ότι δεν υπάρχουν όρια, αρκεί να ξεκλειδώσει ο εγκέφαλος και όλα είναι πιθανά. Εγώ περισσότερο βοήθησα με το ξεκλείδωμα το πνευματικό. Κατάλαβε οτι πέταξε 38 χρόνια χωρίς να κάνει τίποτα και αυτό ήταν το ερέθισμα για να αρπάξει την ευκαιρία και να ανεβεί στην κορυφή».

Γιώργος Πομάσκι: «Το να προπονώ έναν αθλητή σαν τον Μίλτο Τεντόγλου, είναι πολύ εύκολο. Εύχομαι σε κάθε προπονητή να συνεργάστηκε με έναν τέτοιο αθλητή στη ζωή του. Εγώ είχα την τύχη να μου συμβεί αυτό, τώρα στα τελειώματα της καριέρας μου. Δεν με κουράζει, συνεννοούμαστε με τα μάτια, δεν παραβιάζει τους κανόνες της πειθαρχίας, διαβάζει πολύ το στάδιο, τον καιρό και βρίσκεις πολύ εύκολα τη λύση μαζί του. Θα δουλέψουμε για να πάει όσο πιο μακριά μπορεί. Όταν ήρθα στην Ελλάδα το 1988, έψαχνα τυχαία δουλειά και αυτός που με βοήθησε ήταν ο Δημήτρης Στεφανίδης. Έτσι ξεκίνησε η καριέρα μου στην Ελλάδα».

Θοδωρής Βλάχος: «Δεν υπάρχει μυστικό για την επιτυχία. Όλοι όσοι έχουν ασχοληθεί με Τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό με την ιδιότητα του προπονητή, χρειάζεται μεθοδικότητα και στόχος, χρειάζεται να είσαι παιδαγωγός, να μπορείς να πετάξεις μαζί τους στο όνειρο. Η πορεία του προπονητή με τους αθλητές του είναι κοινή, είναι αλληλένδετοι. Εγώ είμαι τυχερός γιατί έχω υπάρξει προπονητής σε δυο κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Δουλεύω κάτω από πολύ καλές συνθήκες, έχω κάποια εφόδια και καλούς αθλητές που έχουν τρομερή όρεξη για διάκριση. Αυτό με κάνει να βελτιώνομαι και έχω μεγάλη ευθύνη έχοντας πάντα στο μυαλό μου όλα όσα πρέπει να κάνουμε. Είναι μια δουλειά με τρομερό ενδιαφέρον, δημιουργική δουλειά και με εξιτάρει ακόμη».

Ελισάβετ Τσιτσιπά: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη και πολύ περηφανη που τον βλέπω όλα αυτά τα χρόνια να προσπαθεί και να πετυχαίνει. Πάντα η δουλειά ανταμείβεται».//



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

NBA: Ο λόγος που ο Εμπίντ δεν θα βγει ούτε φέτος MVP

Next Article

Επιστρέφει στη δράση ο Ράντολφ | “Τρέχει” ο Γιούλ!

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: