24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Βραζιλία: Νεκρή σε αεροπορικό δυστύχημα δημοφιλής τραγουδίστρια, το βίντεο της επιβίβασης λίγο πριν πεθάνει

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Βραζιλία: Νεκρή σε αεροπορικό δυστύχημα δημοφιλής τραγουδίστρια, το βίντεο της επιβίβασης λίγο πριν πεθάνει

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Μαρίλια Μεντόνσα βρισκόταν καθοδόν για συναυλία στην πολιτεία Μίνας Ζεράις – Άλλοι τέσσερις που ήταν μαζί της στο αεροσκάφος έχασαν τη ζωή τους.

Η Μαρίλια Μεντόνσα, μια από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες της Βραζιλίας, έχασε τη ζωή της σε αεροπορικό δυστύχημα σε ηλικία 26 ετών, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές της πολιτείας Μινάς Ζεράις. Άλλοι τέσσερις άνθρωποι που ήταν μαζί της είναι νεκροί, αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Πρόκειται για το θείο της, τον παραγωγό της και δύο τεχνικούς. Έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να εξακριβωθούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Βραβευμένη με Latin Grammy το 2019, η Μεντόνσα έγινε δημοφιλής καθώς τα τραγούδια της επικεντρώνονταν στις εμπειρίες γυναικών που έζησαν αποτυχημένες ερωτικές σχέσεις. Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του sertanejo (σ.σ. σερτανέζο), είδος βραζιλιάνικης λαϊκής μουσικής που θυμίζει πολύ την country.

Καθιερώθηκε στο «sertanejo»

Πολλές προσωπικότητες της Βραζιλίας αντέδρασαν με συγκίνηση στην είδηση του θανάτου της Μεντόσα, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της το 2014 και ήταν μια από τις πρώτες γυναίκες που καθιερώθηκαν στο «sertanejo», ένα μουσικό είδος παραδοσιακά ανδροκρατούμενο.

«Αρνούμαι να το πιστέψω, αρνούμαι», έγραψε στο twitter ο ποδοσφαιριστής Νεϊμάρ.

{https://twitter.com/neymarjr/status/1456728234113093633?s=20}

«Κλαίω. Νομίζω ότι δεν μπορώ καν να το πιστέψω», έγραψε ο μουσικός Καετάνο Βελόσο.

Ο πρόεδρος Ζαΐχ Μπολσονάρο μίλησε για «μία από τις σπουδαιότερες καλλιτέχνιδες της γενιάς της». Εξαιρετικά δημοφιλής στη Βραζιλία, η Μεντόσα είχε 39 εκατομμύρια συνδρομητές στο Instagram και 22 εκατομμύρια στο κανάλι της στο YouTube.

{https://youtu.be/J7k7NTO4aGQ}

Το βίντεο λίγο πριν επιβιβαστεί

Η Μεντόνσα, μητέρα ενός αγοριού δύο ετών, ήταν προγραμματισμένο να δώσει συναυλία στην πόλη Καρατίνγκα το απόγευμα της Παρασκευής (τοπική ώρα). Η Καρατίνγκα βρίσκεται 12 χιλιόμετρα από όπου έπεσε το αεροπλάνο.

Μερικές ώρες πριν από το δυστύχημα ανέβασε στα social media ένα βίντεο την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο ιδιωτικό αεροσκάφος.

{https://twitter.com/MariliaMReal/status/1456691273021202440?s=20}



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Σπείρα απατεώνων στην Αττική: Θύμα της συμμορίας μίλησε στην ΕΡΤ (video)

Next Article

Basket League: Τα αποτελέσματα της 6η αγωνιστικής

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: