Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Α.Ε. – Α.Ο.Τ.Α., στα πλαίσια υλοποίησης της δράσης Β.2 με τίτλο «Γευστικά ταιριάσματα», του Διατοπικού Σχεδίου Συνεργασίας «ΓΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΙΙ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ», που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος CLLD/Leader του ΠΑΑ 2014-2020, διοργανώνει ένα σεμινάριο-workshop για εστιάτορες / στελέχη της εστίασης την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα: 12.00 στο εστιατόριο «Αγιονέρι» στον Πολύγυρο.