24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Υπάρχει γυρισμός μετά από ένα… αποτυχημένο υαλουρονικό στα χείλη

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Υπάρχει γυρισμός μετά από ένα... αποτυχημένο υαλουρονικό στα χείλη

Το υαλουρονικό οξύ έχει μπει για τα καλά στη ζωή χιλιάδων ανθρώπων μιας και αποτελεί το νούμερο ένα trend της εποχής.

Το…θαυματουργό υγρό έχει γίνει ο καλύτερος φίλος διάσημων και μη ανθρώπων που επιθυμούν είτε να αυξήσουν, είτε να διορθώσουν είτε απλά να φωτίσουν μερικά σημεία του προσώπου τους χωρίς…νυστέρι, όπως γράφει και το News4Health.gr.

Η διαδικασία

Η όλη διαδικασία είναι απλή και διαρκεί ελάχιστα λεπτά στο περιβάλλον του ιατρείου.

Συνολικά δε θα χρειαστείτε πάνω από 15 λεπτά για να αποκτήσετε τα σαρκώδη και καλοσχηματισμένα χείλη. Για το σκοπό της αυξητικής χειλιών πλέον δεν χρησιμοποιείται η γνωστή σιλικόνη, αλλά το υαλουρονικό οξύ, ένα υγρό ειδικά σχεδιασμένο για τη συγκεκριμένη χρήση, που, μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλα σημεία του προσώπου (π.χ. μύτη, ζυγωματικά, πιγούνι, γωνίες κλπ.).

Συνήθως πριν την διαδικασία, ο γιατρός φροντίζει να εφαρμόσει μια αναισθητική κρέμα στο σημείο που επρόκειτο να «τσιμπήσει».

Έπειτα, εγχέει με προσοχή το υαλουρονικό οξύ στα σημεία των χειλιών που επιθυμεί να προσδώσει όγκο, πάντα με μεγάλο σεβασμό στους κανόνες αρμονίας του προσώπου και τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά της γυναίκας που έχει απέναντί του.

Η έγχυση είναι σχεδόν ανώδυνη και συνήθως απαιτούνται δύο συνεδρίες, μία για την ίδια την έγχυση και μία για επανέλεγχο και ίσως μικρό συμπλήρωμα (ανάλογα με τα ml υαλουρονικού που έχει επιλέξει έκαστος πελάτης).

Αφού ο γιατρός εγχύσει το υαλουρονικό, με ειδικές κινήσεις το «πλάθει», ώστε να καταλήξει στο τέλειο για το πρόσωπό σας αποτέλεσμα.

Υπάρχει…γυρισμός;
Τι συμβαίνει όμως όταν το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που…περιμένατε; Ευτυχώς, υπάρχει αντίδοτο.

Πρόκειται για την ουσία υαλουρονιδάση, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διορθωθεί κάποια πιθανή ασυμμετρία μετά τη θεραπεία ή ακόμη και για να αφαιρεθεί ολόκληρο το υλικό.

Είναι ενέσιμο, βρίσκεται σε υγρή μορφή και οποιαδήποτε στιγμή έρθει σε επαφή με το εμφύτευμα του υαλουρονικού οξέως το αποδομεί και το εξαφανίζει.

Η υαλουρονιδάση εφαρμόζεται στο δέρμα σε περιπτώσεις που κάποιος εμφανίσει αλλεργική αντίδραση στην ενέσιμη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ, κάτι που είναι εξαιρετικά σπάνιο.

Επίσης υπάρχουν ασθενείς που αλλάζουν γνώμη και δεν θέλουν τα ζυγωματικά ή τα χείλη πιο πλούσια, γιατί δεν μπορούν να συνηθίσουν τον εαυτό τους διαφορετικό. Υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν είναι ευχαριστημένοι γιατί έγινε κακή εκτίμηση από το γιατρό τους και το αποτέλεσμα φαίνεται υπερβολικό (π.χ. πολύ φουσκωμένα χείλη).

Η υαλουρονιδάση διαλύει αμέσως το υαλουρονικό οξύ που απορροφάται από τον οργανισμό και η βελτίωση είναι ορατή εκείνη τη στιγμή. Η υαλουρονιδάση είναι ασφαλής και επιδρά μόνο στο συνθετικό υαλουρονικό οξύ και όχι σε εκείνο που υπάρχει φυσικά στον οργανισμό μας.

Με πολύ απλά λόγια δηλαδή «αν κάτι δεν αρέσει» στο αποτέλεσμα της εφαρμογής του υαλουρονικού οξέως ή ακόμη και αν υπάρχει παραμόρφωση των χαρακτηριστικών από λανθασμένη εφαρμογή του, τότε μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή, άμεσα ή μεταγενέστερα, να χρησιμοποιήσετε το αντίδοτο και να αφαιρέσετε το πλεονάζον ή σε λάθος θέση υλικό αποκαθιστώντας 100% την εικόνα.

Να τονίσουμε ότι δεν έχουν καταγραφεί αρνητικές παρενέργειες που να συνδέονται με τη χρήση της υαλουρονιδάσης ως συστατικό διάσπασης πληρωτικού.

#ΧΕΙΛΗ #ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ_ΟΞΥ



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Γ. Βαρουφάκης «Στο Κέντρο»: Πάντα ανησυχώ για θερμό επεισόδιο – Τα τρία λάθη που έκανε ως υπουργός Οικονομικών

Next Article

Συνετρίβη ρωσικό Su-25 στο Μάλι – Νεκρός ο Ρώσος πιλότος

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: