24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Ζάλγκιρις: Μπαίνει χειρουργείο ο Λοβέρν, εκτός δράσης μέχρι τέλη Γενάρη

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ο τραυματισμός του Ζοφρέ Λοβέρν στον ώμο στο ματς της Ζάλγκιρις με την Ζενίτ ήταν πιο σοβαρός από ότι περίμεναν οι άνθρωποι της Ζάλγκιρις. Ο ψηλός της λιθουανικής ομάδας θα περάσει την Τρίτη (26/10) την πόρτα του χειρουργείου όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Η εκτιμώμενη επιστροφή του Λοβέρν είναι στα τέλη Γενάρη, πράγμα που σημαίνει ότι η Ζάλγκιρις θα πορευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς ένα από τα κύρια όπλα. Το χειρουργείο του Λοβέρν υποχρεώνει τους πράσινους να βγουν στην αγορά για έναν ψηλό, δεδομένου ότι οι επιλογές που υπάρχουν είναι περιορισμένες.

“Απλά για να σας ενημερώσω, έπειτα από συμβουλές από έναν από τους καλύτερους ειδικούς σε θέματα ώμων στην Ευρώπη, θα κάνω ένα χειρουργείο αυτή τη Τρίτη. Αυτό είναι το καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας μου. Η επιστροφή μου εκτιμάται για τα τέλη Γενάρη το οποίο δεν αλλάζει κατά πολύ το αρχικό πλάνο. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο παρκέ με την ομάδα. Τα λέμε σύντομα”, ήταν το μήνυμα του Λοβέρν στο Twitter.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ζάλγκιρις: Μπαίνει χειρουργείο ο Λοβέρν-Στα «πιτς» για πολύ μεγάλο διάστημα

Next Article

Τσέλσι – Νόριτς: Ο Τζέιμς έφυγε στην πλάτη του Γιαννούλη και με ωραίο σκάψιμο έκανε το 3-0

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: