24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

«Ζωντανός» με ανατροπή και… ένταση

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

 

 

Μπορεί η Ηλιούπολη (1β.) να προηγήθηκε νωρίς, όμως ο Μακεδονικός επέστρεψε και έκανε «σεφτέ» με 2-1, βελτιώνοντας τις ελπίδες του για άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2, από την οποία απουσιάζει πολλά χρόνια.

Μόλις στο 4’ ο Σταύρου έκανε το 0-1 για την ομάδα του Νίκου Παντέλη που είχε φαινομενικά δύσκολο ντεμπούτο και αποδείχθηκε. Η ισοφάριση ήλθε στο 17’ από τον Βασιλείου και στο 31’ ο Σλοβένος Λάλκοβιτς έδωσε, ξανά, τη λύση, όπως κι άλλες φορές εντός έδρας για την ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο «Ήλιος» έχασε ανεπανάληπτες ευκαιρίες για τον πόντο. Πρώτα στο 55’, όταν ο Γάγγος κέρδισε το πέναλτι από τον Καράμπελα, αλλά ο Γεμιστός αστόχησε απελπιστικά (άουτ). Στο 79’ ο Μπάξτον είδε το δοκάρι να τον «σταματά» και στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε για μαρκάρισμα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μετά τη λήξη, σημειώθηκε ένταση μεταξύ των δύο ομάδων.

ΓΚΟΛ: 17′ Βασιλείου, 31′ Λάλκοβιτς – 4′ Σταύρου

ΚΟΚΚΙΝΗ: 90+1′ Μπάξτον

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τακίδης (Κιλκίς)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γιώργος Αμανατίδης): Γουναρίδης, Χασάνογλου, Χατζηκωνσταντίνου, Τσιαμπάζης, Σαραγιώτης, Βασιλείου, Καράμπελας, Γαρύφαλλος, Τσουκάνης, Λάλκοβιτς, Τοπούζης.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Νίκος Παντέλης): Μάνος, Κωστόπουλος, Μπουσάι, Κουτσογκίλας, Κρητικός, Γάγγος, Ταβάρες, Σάμιος, Γεμιστός, Σταύρου, Ντινιωτάκης.

Το άρθρο «Ζωντανός» με ανατροπή και… ένταση εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Τελικός Champions League 2022: Χαμός στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου από τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης

Next Article

Δέσποινα Βανδή: Η νέα φωτογραφία με την κόρη της, Μελίνα- Έχει μεγαλώσει και είναι μια κούκλα!

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: