24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Cardi B – Offset: Δέχθηκαν μήνυση και αυτός είναι ο λόγος

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Πάλι στο προσκήνιο για τους λάθος λόγους βρίσκεται η Cardi B και ο Offset. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το Us Weekly, κατατέθηκε σε βάρος τους μήνυση. Αυτή αφορά ζημιές που φέρεται πως έκαναν στο σπίτι που νοίκιαζαν στο Los Angeles.

Cardi B -Offset: Γιατί δέχθηκαν μήνυση;

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του ακίνητου, τους κατηγορεί για παραβίαση συμβολαίου και αμέλεια. Όπως ισχυρίστηκε, οι δύο ράπερς, έμεναν στο σπίτι για 20 μήνες. Έφυγαν από αυτό τον Οκτώβριο χωρίς προειδοποίηση, αλλά και χωρίς να έχουν καλύψει τις υποχρεώσεις τους. Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, δεν πλήρωσαν μέρος του ενοικίου ή των κοινοχρήστων.

Ακόμη και σύμφωνα πάντα με τον ιδιοκτήτη, άφησαν πίσω τους σημαντικές υλικές ζημιές. Μεταξύ αυτών, σπασμένα έπιπλα, τρύπες στους τοίχους και μόνιμες γρατζουνιές στο πάτωμα. Το κόστος για την αποκατάσταση των ζημιών αγγίζει τα 85.000 δολάρια.

Ο ιδιοκτήτης υποστηρίζει ότι η Cardi B και ο Offset αγνόησαν τις πολλαπλές προσπάθειές του για επίλυση του θέματος. Πάντως, η είδηση της αγωγής έρχεται λίγο καιρό μετά τη δημοσίευση του χωρισμού τους. Θυμίζουμε ότι αυτό το μοιράστηκε πρώτη η ράπερ μέσω ενός Instagram Live. Από πλευράς του, ο Offset διέψευσε τις φήμες πως την απάτησε με τη Chrisean Rock. «Δεν έχω μιλήσει ή αγγίξει ποτέ αυτή την κυρία» είχε πει.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που η Cardi και ο Offset χωρίζουν. Το ζευγάρι είχε χωρίσει και τον Δεκέμβριο του 2018, μετά από βίντεο που τον έδειχνε στο κρεβάτι με άλλες γυναίκες. Η Cardi κατέθεσε τότε αίτηση διαζυγίου, αλλά μετά από δύο μήνες την απέσυρε. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την πεντάχρονη Kulture και τον δύο ετών Wave.

The post Cardi B – Offset: Δέχθηκαν μήνυση και αυτός είναι ο λόγος appeared first on InStyle.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Δείτε πώς είναι σήμερα το κορίτσι της Ολυμπιακής Φλόγας που μεγάλωσε στα παιδικά χωριά SOS

Next Article

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για τον θάνατο του παιδιού της: «Ήταν πολύ δύσκολο, έζησα μεγάλο πένθος»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: