24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Chris Hemsworth: Η γλυκιά έκπληξη από τα παιδιά του

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ο Chris Hemsworth γιόρτασε τα 38α γενέθλιά του μαζί με την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Τα παιδιά του φρόντισαν να κάνουν την ημέρα του ακόμη πιο ξεχωριστή, ετοιμάζοντάς του μια γλυκιά και ξεχωριστή έκπληξη.

Kourtney Kardashian: Το twinning moment με την κόρη της


Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, βλέπουμε τον πρωταγωνιστή του Thor να επιδεικνύει την εντυπωσιακή τούρτα του. Η συγκεκριμένη ζαχαρώδης δημιουργία είναι πραγματικά μοναδική, καθώς οι μικροί “ζαχαροπλάστες” που την έφτιαξαν, είναι τα παιδιά του. Πάνω στο μπλε cake βλέπουμε τον ίδιο τον ηθοποιό, φτιαγμένο από fondant, να κάνει surfing. Το λαχταριστό γλύκισμα ολοκληρώθηκε από πολλά κεράκια και άπειρη χρωματιστή τρούφα.

Cameron Diaz: Η πρώτη φωτογραφία της κόρης της

“Σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές σας! Είχα μια επική μέρα με την οικογένεια μου και καταφέραμε να καταβροχθίσουμε κατά 75% αυτή την απίθανη τούρτα, που μου έφτιαξαν τα παιδιά μου”, έγραψε ο Chris στο post του. “Σας αγαπώ όλους! Cheers”, ολοκλήρωσε λέγοντας. Η Elsa Pataky είναι η σύζυγός του και μαζί έχουν αποκτήσει την 9χρονη κόρη τους India και τα 7χρονα δίδυμα Tristan και Sasha. Η Ισπανίδα καλλονή του ευχήθηκε και αυτή με τη σειρά της, δημοσιεύοντας μια σειρά από όμορφες φωτογραφίες τους.

Jennifer Aniston και David Schwimmer: Φημολογείται ότι είναι ζευγάρι!

“Χρόνια πολλά στον αγαπημένο σύζυγό μου. Είσαι όλος μου ο κόσμος. Εύχομαι πολλά χρόνια γέλιων και ευτυχίας”, έγραψε η ηθοποιός στην περιγραφή της.

 

The post Chris Hemsworth: Η γλυκιά έκπληξη από τα παιδιά του appeared first on Instyle GR.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Η Bella Hadid είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ!

Next Article

Iconic κήποι ανά τον κόσμο που αξίζουν την προσοχή μας!

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: